#OlympMan: "Αν δεν αλλάξει αυτό... θα πάνε όλα χαμένα! Μαρτίνεθ-Κορδόν.. πρέπει να το δείτε"!

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

#OlympMan: "Αν δεν αλλάξει αυτό... θα πάνε όλα χαμένα! Μαρτίνεθ-Κορδόν.. πρέπει να το δείτε"!

#OlympMan: "Αν δεν αλλάξει αυτό... θα πάνε όλα χαμένα! Μαρτίνεθ-Κορδόν.. πρέπει να το δείτε"!
#OLYMPMAN
🔴 Για ακόμη μια φορά ενώ έπαιξε καλά, στο τέλος δεν πήρε αυτό που ήθελε...
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Η ομάδα είχε πολύ καλή επιθετική λειτουργία δείχνοντας ότι είναι δουλεμένη. Όμως, παρόλο που ήταν ηγετική η παρουσία του, στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε δυο επιθέσεις οι οποίες έδειχναν ότι αν δεν προσέξει μπορεί να μπλέξει... και έμπλεξε. 
 
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι τυχερός στην αμυντική λειτουργία του.. από την στιγμή που έχει δεχθεί μόνο 2 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ έχει δεχθεί πολλές επικίνδυνες φάσεις όπως τις δυο που δέχθηκε στο 1ο ημίχρονο με τους Σέρβους στο Europa League.
🔴 Η αμυντική λειτουργία φυσικά και είναι δουλεμένη διότι γνώριζε εξαρχής ο Μαρτίνεθ ότι με τον τρόπο που θα πίεζε (4-4-2) και με τον τρόπο που θα έκανε επιθετική ανάπτυξη ήταν δεδομένο ότι θα δεχόταν επικίνδυνες αντεπιθέσεις από τους αντιπάλους.
 
Όμως, είναι φυσιολογικό ενώ γνωρίζεις αυτά τα δεδομένα... να είσαι εντάξει με 4αδα κεντρικών αμυντικών τους Ρέτσο, Φρέιρε, Ντόη, Πορόζο; Ο Ολυμπιακός "φωνάζει" ότι έχει ανάγκη για έναν βαρβάτο και γρήγορο κεντρικό αμυντικό ώστε να γίνει πιο σταθερή η ομάδα στις αμυντικές μεταβάσεις και στις αλληλοκαλύψεις. 
🔴 Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι Μαρτίνεθ και Κορδόν τόσο πιο γρήγορα η ομάδα να αναπνεύσει και θα αναδειχθεί η δουλειά που γίνεται στο Ρέντη. Αν δεν αλλάξει αυτό... θα πάνε όλα χαμένα! Μαρτίνεθ-Κορδόν.. πρέπει να το δείτε...
 
Κόουτς είναι κρίμα για την δουλειά σου...
Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate