Ολυμπιακός: «Τρέλανε» τη στατιστική ο Φορτούνης

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Ολυμπιακός: «Τρέλανε» τη στατιστική ο Φορτούνης

Ολυμπιακός: «Τρέλανε» τη στατιστική ο Φορτούνης
🔴 O Κώστας Φορτούνης έδειξε τα... δόντια του και απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ήταν ο παίκτης που άγγιξε σχεδόν το τέλειο! Με 90% στις μεταβιβάσεις μπάλας, με 80% επιτυχημένες ενέργειες (ένας εναντίον ενός, κουβάλημα μπάλας κλπ), με 70% κερδισμένες μονομαχίες και δύο κρίσιμα κλεψίματα ήταν ορισμένα από τα στοιχεία που πρόσφερε απλόχερα στην ομάδα του για να φτάσει σε μία μεγαλειώδη νίκη.

Δεν ήταν δηλαδή μόνο το γκολ του. Και οι αριθμοί αποτυπώνουν ότι η συνολική του παρουσία στο χορτάρι είχε ως αποτέλεσμα να αποτελέσει τον «ιθύνοντα νου» του Ολυμπιακού σε ακόμη μία αναμέτρηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ η βαθμολογία του με άριστα το «10» κυμαινόταν μεταξύ «8» και «8,5», ενώ δεν ήταν και λίγες οι αναφορές για το ενδιαφέρον που είχαν δείξει τα «σφυριά» πριν από τέσσερα καλοκαίρια για να τον κάνουν δικό τους.

🔴 Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάστασή του, φαίνεται ότι αποδείχθηκε σοφή η κίνησή του προς τον πάγκο για να αντικατασταθεί στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Είχε φτάσει στα... κόκκινα και χρειαζόταν οπωσδήποτε να καθίσει στον πάγκο για να μην προκύψει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΟΦΗ. Το αν θα παίξει βασικός ή όχι, θα είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Μαρτίνεθ. Το σημαντικό είναι ότι λόγω κόπωσης παρουσίασε κάποιες ενοχλήσεις, καθώς ο Φορτούνης έγραψε με τη Γουέστ Χαμ τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλο ματς. Έτρεχε ακατάπαυστα, κάτι που δεν είχε κάνει στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate