Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνεθ για τον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνεθ για τον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα

Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνεθ για τον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα
🔴 Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζεται και αυτός για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάτσκα Τόπολα και το τι προσέγγιση θα ακολουθήσει αυτή τη φορά στο Europa.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με τη Φράιμπουργκ στην ήττα των Ερυθρόλευκων με σκορ 2-3 στη φετινή πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League στο Καραϊσκάκη ο Ορτέγα επί της ουσίας ήταν το νέο πρόσωπο για τον Ολυμπιακό στο αριστερό άκρο της άμυνάς του στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Αργεντίνου με τα ερυθρόλευκα. Η αρχική διάταξη του Ολυμπιακού ήταν ως εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Φρέιρε, Ρέτσος και Ροντινέι - Εσε και Μαντί Καμαρά - Μασούρας, Μπιελ και Φορτούνης - Ελ Καμπί.

Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει ακόμα μία προπόνηση (επί ελληνικού εδάφους) προτού βγει αποστολή και ενώ δεν αποκλείεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις του τεχνικού team της ομάδας των Πειραιωτών ακόμα και την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα. Με δεδομένο το πρόβλημα του Φρέιρε το προβάδισμα για την άμυνα έχουν οι Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, Ρέτσος και Ντόι ως δίδυμο στόπερ, Ορτέγα αριστερά και Ροντινέι δεξιά.

Κέντρο με Εσε και Μαντί Καμαρά με την εκδοχή του 4-2-3-1 (ή του 4-4-1-1) να έχει κερδίσει ξανά... πόντους και πίσω από τον Ελ Καμπί οι Μασούρας και Φορτούνης και για την άλλη θέση να γίνεται... μάχη με Μπιελ, Ποντένσε και Σολμπάκεν. Η εκτιμώμενη διάταξη: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ρέτσος, Ντόι και Ροντινέι - Εσε και Μαντί Καμαρά - Φορτούνης, Μασούρας και Σολμπάκεν (ή Ποντένσε ή Μπιελ) - Ελ Καμπί.

🔴 Η Μπάτσκα Τόπολα είναι γενικά μία ομάδα που έχει ψηλά κορμιά, οπότε αυτό το στοιχείο θα παίξει τον ρόλο του στον καταρτισμό της αρχικής σύνθεσης των Ερυθρόλευκων. Όσο για την εκδοχή του 4-3-3; Μπορεί να προκύψει αλλά σε αυτήν την περίπτωση από τη στιγμή που ο Ιμπόρα δεν δείχνει να είναι στο 100% θα χρειαστεί να παίξουν στον άξονα οι Εσε, Μαντί Καμαρά και Αλεξανδρόπουλος.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate