Ολυμπιακός: Ο Μπρούνο Ενρίκε και η πρόταση της Παλμέιρας

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ολυμπιακός: Ο Μπρούνο Ενρίκε και η πρόταση της Παλμέιρας

Ολυμπιακός: Ο Μπρούνο Ενρίκε και η πρόταση της Παλμέιρας
🔴 Η Παλμέιρας έκανε πρόταση στον Μπρούνο Ενρίκε, η Φλαμένγκο έχει ραντεβού μαζί του για να τον κρατήσει και οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό.  Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η υπόθεση του Μπρούνο Ενρίκε έχει γίνει σίριαλ στην Βραζιλία και συνεχίζεται καθημερινά όσο ο έμπειρος επιθετικός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Φλαμένγκο.
🔴 Σύμφωνα με ρεπορτάζ την Τετάρτη (18/10) που παρουσιάζεται ως αποκλειστικό στην Βραζιλία, η Παλμέιρας έκανε πρόταση στον Μπρούνο Ενρίκε για τετραετές συμβόλαιο με τέσσερα εκατομμύρια δολάρια, την ώρα που αναφέρεται ότι είναι προγραμματισμένο για τις επόμενες ώρες ραντεβού των εκπροσώπων του παίκτη με την Φλαμένγκο για νέο συμβόλαιο.
🔴 Και σε αυτό το ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός που έχει πάρει από τον Φαλμένγκο τον Ροντινέι και τον Ραμόν έχει κάνει πρόταση προς την πλευρά του Μπρούνο Ενρίκε για τριετές συμβόλαιο ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς το νυν συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ομάδα του ολοκληρώνεται και μένει ελεύθερος. 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate