Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Έσε

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Έσε

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Έσε
🔴 Στον Ολυμπιακό υπάρχει ικανοποίηση μετά και το τέλος της 7ης αγωνιστικής με δεδομένο πως η ομάδα του Πειραιά θα παραμείνει στην κορυφή και σε αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτέλεσμα άνοιξαν και τη διαφορά από τους διώκτες τους, αλλά τώρα στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Σαντιάγκο Έσε πήρε τις ανάσες του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το ματς με τη Μπάτσκα Τόπολα.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει ικανοποίηση μετά και το τέλος της 7ης αγωνιστικής με δεδομένο πως η ομάδα του Πειραιά θα παραμείνει στην κορυφή και σε αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτέλεσμα άνοιξαν και τη διαφορά από τους διώκτες τους, αλλά τώρα στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα.

Ο αγώνας με τους Σέρβους είναι πολύ μεγάλης σημασίας για το μέλλον της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στον Ρέντη γύρισαν ήδη τον διακόπτη. Έχουν αφήσει πίσω τους τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η αναμέτρηση της Πέμπτης είναι όλα τα λεφτά.

🔴 Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (3/10) και την Τετάρτη (4/10) θα προπονηθεί στον Ρέντη και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Σερβία και το κρίσιμο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα. Σε αυτό το παιχνίδι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει στη διάθεση του τον Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντινός δεν αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για να προφυλαχθεί και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνεθ για το σημαντικό παιχνίδι με τους Σέρβους.

Ο Έσε θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, αφού έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για το παιχνίδι τους. Από 'κει και πέρα είναι νωρίς να πει κανείς το οτιδήποτε για την ενδεκάδα, αφού υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις και μέσα από αυτές θα αποφασίσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τους έντεκα που θα παίξουν από την αρχή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate