Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου για το ντέρμπι στο ΣΕΦ (pic)

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου για το ντέρμπι στο ΣΕΦ (pic)

Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου για το ντέρμπι στο ΣΕΦ (pic)
🔴 Τι ανέφερε στα social media ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/10).
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (30/10) ανέβασε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Θέλω να πιστεύω ότι μετά την άριστη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ, την αποδεδειγμένη από εμάς καλή διάθεση αλλά και τα άσχημα γεγονότα στο Καραϊσκάκη, η ΚΑΕ ΟΣΦΠ αλλά και η Αστυνομία Πειραιά έχει κάνει και θα κάνει ό,τι απαιτείται ώστε να γίνει την Δευτέρα ένας αγώνας που θα διεξαχθεί ομαλά ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και να κερδίσει ο καλύτερος εντός γηπέδου».

🔴 Υπενθυμίζουμε ότι το ερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό γίνεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League. Οι δύο ομάδες πριν από λίγες εβδομάδας είχαν αναμετρηθεί στη Euroleague, όπου είχαν επικρατήσει οι Ερυθρόλευκοι στην παράταση με 88-78.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate