Μια ποινή που δεν είναι απλώς τιμωρία αλλά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Μια ποινή που δεν είναι απλώς τιμωρία αλλά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Μια ποινή που δεν είναι απλώς τιμωρία αλλά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου
🔴 Αυτή είναι η πραγματική ουσία της ποινής στον Ολυμπιακό κα όχι εάν ήταν βαριά η ποινή.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η αθλητική δικαστής Αντιγόνη Σταμολέκα έπρεπε να σκεφτεί διπλά πριν λάβει την απόφαση της, για την τιμωρία του Ολυμπιακού για όσα έγιναν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Τιμωρώντας τους «ερυθρόλευκους» ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για καταστάσεις χωρίς γυρισμό.

Πλέον δημιουργεί δεδικασμένο που μόνο προβλήματα θα προκαλέσει, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλο το οικοδόμημα του ελληνικού αθλητισμού. Σε κάθε άθλημα ή σπορ…

🔴 Οτιδήποτε συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούν πλέον να το εκμεταλλεύονται οι αντίπαλες ομάδες και θα αποχωρούν, χωρίς το «πράσινο» φως του διαιτητή, γιατί αυτό έγινε στο ντέρμπι της Κυριακής. Να αποχωρούν επειδή χάνουν ή επειδή δεν τους αρέσει η ατμόσφαιρα του γηπέδου, επειδή δεν είναι σε φόρμα, επειδή… (προσθέστε εδώ όποια λέξη θέλετε)

Και δεν χρειάζεται να είναι κροτίδα, αρκεί ένα αντικείμενο που θα πέσει κοντά σε αθλητή ή κατά μία γενικότερη έννοια, θα τον επηρεάσει. Και χωρίς να είμαστε σίγουροι ποιος το έριξε ή τι ακριβώς έγινε.

Ανεξαρτήτως σοβαρότητας τραυματισμού, ανεξαρτήτως εάν υπήρχε πραγματικά τραυματισμός. Με την ετυμηγορία της, δίνει το δικαίωμα στον κάθε κ. Πονηρίδη να κάνει ότι θέλει κατά τη διάρκεια του αγώνα κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, να προκαλέσει μία διακοπή και μία αποχώρηση.

Αποχώρηση που θα χρεώνεται στην ομάδα που απλώς έμεινε μέσα στο γήπεδο και θα κρίνονται έτσι αποτελέσματα. Αγώνες μικρού η μεγάλου ενδιαφέροντος ή ντέρμπι όπως αυτό στο Καραϊσκάκη.

🔴 Αυτή είναι η πραγματική ουσία της ποινής στον Ολυμπιακό κα όχι εάν ήταν βαριά η ποινή.

Ταυτόχρονα καταργεί τους διαιτητές, καθώς πλέον δεν θα είναι αυτοί που θα αποφασίζουν για τη διακοπή ενός ματς, ασχέτως εάν ο κανονισμός δίνει μόνο σε αυτούς το δικαίωμα.

Με την απόφαση της η Σταμολέκα, δεν πολεμά την βία και τον χουλιγκανισμό. Δεν διώχνει τις κροτίδες από τα γήπεδα. Αντιθέτως, υποδαυλίζει τα κατά παραγγελία περιστατικά βίας. Δείτε τι θα γίνει από εδώ και πέρα σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας, από κατεργάρηδες παράγοντες η οπαδούς ομάδων.

Μακάρι όσοι θα εμπλακούν στην εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό, να καθίσουν ψύχραιμα να σκεφτούν και να αντιληφθούν τι σηματοδοτεί η τιμωρία του Ολυμπιακού για τον κροτίδα στον Χουάνκαρ.

Μακάρι να συνειδητοποιήσουν τι πρέπει να προλάβουν και τι να αποφύγουν. Γιατί εάν δεν το καταλάβουν, μετά θα είναι πολύ αργά για δάκρυα…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Πηγή 

Πηγή: In.gr

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate