Κόουτς μην αδικείς τη δουλειά σου και την ομάδα

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Κόουτς μην αδικείς τη δουλειά σου και την ομάδα

Κόουτς μην αδικείς τη δουλειά σου και την ομάδα
🔴 Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός δεν πήρε από το παιχνίδι αυτό που μπορούσε και δικαιούταν. Αυστηρή η κόκκινη κάρτα 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μετά το ματς με τα Γιάννενα έγραφα πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποφύγει την Σερβική παγίδα. Για σχεδόν 60 λεπτά το έκανε, αλλά κάπου εκεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε το ίδιο λάθος με το ματς κόντρα στην Φράιμπουργκ. Με τις αλλαγές του, έξω ο Φουρτούνης, έξω και ο Ποντένσε, έξω και ο Μασούρας έκοψε την ομάδα στη μέση. Της χάλασε την κυριαρχία και έδωσε χωρίς λόγο την μπάλα στον αντίπαλο.
 
Δέχτηκε παρά πολλές επιθέσεις κι έπαιζε με την φωτιά, καθώς ο Ντόι ήταν σε κακό βράδυ.
 
Το είχα γράψει και μετά την Φράιμπουργκ πως ο Φορτούνης απαγορεύεται να βγαίνει αν δεν μπει στη θέση του για παράδειγμα ο Καρβάλιο. Τρεις παίκτες ταλαιπωρούσαν την αντίπαλη άμυνα και κρατούσαν την Τόπολα μακριά από την περιοχή του. Με μικρή χρονική διαφορά ο Μαρτίνεθ τους έβγαλε από το ματς.
Δεν υπάρχει δικαιολογία για διαχείριση ή για ξεκούραση, δεκαπέντε μέρες οι παίκτες θα έχουν ευκαιρία να ξεκουραστούν.
 
 
🔴 Έγκλημα και τιμωρία… ξανά 
Ήταν λάθος και ο Ολυμπιακός το πλήρωσε. Είναι κρίμα να μην έχει τέσσερις βαθμούς και να έχει μόλις έναν αυτός ο Ολυμπιακός.
 
Ουσιαστικά μόνος του έχει κόψει βαθμούς από τον εαυτό του.
 
Είναι κρίμα η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στου Ρέντη να πηγαίνει στράφι μέσα στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι στιγμές που είναι απολαυστικός, το 1-0 είναι γκολ που βλέπεις από πολύ μεγάλες ομάδες, πολύ σπουδαίους παίκτες. Δεν γίνεται να βάζει τα χέρια του και να βγάζει τα μάτια του.
 
Ο κόουτς θέλει βοήθεια από το επιτελείο του, θέλει περισσότερη σκέψη στις αλλαγές ή και η λιγότερη, καθώς είπαμε, ο Φορτούνης δεν βγαίνει κι αν βγει πρέπει να μπει παίκτης που θα ενώνει τις γραμμές.
 
 
Για περίπου 60 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός, κυριαρχικός και είναι ξεκάθαρο πως γίνεται πολύ καλή δουλειά. Φαντασία, τεχνική, τακτική, αποτελεσματικότητα, αλλά μετά απ’όλα αυτά έδωσε μια και τα γκρέμισα σχεδόν όλα, αφού τουλάχιστον κράτησε τον βαθμό.
 
Η τρίτη θέση δεν θα χαθεί, αυτό το θεωρώ δεδομένο, αλλά βλέπεις πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες αγωνιστικά να το κάνει και “αυτοκτονεί”.
 
Επίσης υπάρχει θέμα στα στόπερ, ο Ρέτσος μόνος του δεν μπορεί, θέλει δίπλα του έναν κεντρικό αμυντικό με… εμπειρία και ικανότητες!
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate