"Κατρακύλα" για Χάμες - "Γλίτωσε ο Ολυμπιακός - Δεν θα έπαιζε ούτε λεπτό με Μαρτίνεθ με όσα κάνει"

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

"Κατρακύλα" για Χάμες - "Γλίτωσε ο Ολυμπιακός - Δεν θα έπαιζε ούτε λεπτό με Μαρτίνεθ με όσα κάνει"

"Κατρακύλα" για Χάμες - "Γλίτωσε ο Ολυμπιακός - Δεν θα έπαιζε ούτε λεπτό με Μαρτίνεθ με όσα κάνει"
🔴 Κι όμως, υπάρχουν και χειρότερα από όσα είδαμε πέρυσι για τον Κολομβιανό άσο, ο οποίος παρά την τεράστια καριέρα του στην Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο... 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται ότι πηγαίνει η καριέρα τού Χάμες Ροντρίγκες, μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Και στο Λιμάνι είχε αρχίσει καλά αλλά στη συνέχεια φάνηκε να τα παρατάει τελείως, ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται ότι ισχύει και με τη Σάο Πάολο.

Κανείς δεν αμφισβητεί την τεράστια καριέρα του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά οι επιλογές του τα τελευταία πολλά χρόνια φαίνεται ότι έχουν ένα κίνητρο επιπόλαιο και τυχοδιωκτικό, καθώς από κάποιο σημείο και μετά και ο ίδιος ο Χάμες θα έπρεπε να καταλάβει ότι δεν γίνεται να πηγαίνει στραβά ο γιαλός. Το αρμενάκι πηγαίνει.

🔴 Επικοινωνήσαμε με τον Γιαννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία, προκειμένου να μας μιλήσει για τον Χάμες και τη τροπή που έχει πάρει τώρα η καριέρα του, αλλά και για την πιθανότητα να συνέχιζε στο Λιμάνι με προπονητή τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

"Είχαν μυριστεί στη Βραζιλία τον Χάμες - Μαγκωμένοι μαζί του - Γλίτωσε ο Ολυμπιακός- Δεν θα έπαιζε με Μαρτίνεθ"

"Η Σάο Πάολο είχε δώσει βάρος στο Κύπελλο, το κατέκτησε κι τώρα δεν έχει κίνητρο στο πρωτάθλημα. Κέρδισε την Γκρέμιο με 3-0 αλλά γενικά φέτος έχει πολλές ήττες και ισοπαλίες. Άρα δεν είναι μόνο του Χάμες θέμα, όλη η ομάδα δεν τραβάει", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

🔴 Πώς τον υποδέχτηκαν στη Σάο Πάολο;

Τον είχαν μυριστεί κάπως, ήξεραν ότι παίζει στην αρχή και μετά χάνεται. Για αυτό ήταν μαγκωμένοι μαζί του. Συνολικά έχει 8 ματς, 2 γκολ και 1 ασίστ. Βέβαια πήγε στη μέση της σεζόν και έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχαν πολλές απαιτήσεις από εκείνον".

Θα μπορούσε να είχε συνεχίσει στον Ολυμπιακό;

"Γλίτωσε που δεν τον κράτησε ο Ολυμπιακός. Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιζε, με αυτή την αγωνιστική και τακτική συμπεριφορά".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate