Καμπανάκι για Χουάνγκ! "Θέλει ψάξιμο και εξετάσεις ο τραυματισμός - Τυχαία ανακάλυψαν το θέμα του Γκαλέτι"

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Καμπανάκι για Χουάνγκ! "Θέλει ψάξιμο και εξετάσεις ο τραυματισμός - Τυχαία ανακάλυψαν το θέμα του Γκαλέτι"

Καμπανάκι για Χουάνγκ! "Θέλει ψάξιμο και εξετάσεις ο τραυματισμός - Τυχαία ανακάλυψαν το θέμα του Γκαλέτι"
🔴 Τι συμβαίνει με τον Κορεάτη άσο του Ερυθρού Αστέρα και γιατί η απόφασή του να φύγει από τον Ολυμπιακό, φαίνεται να του δημιουργεί προβλήματα. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει στην καριέρα του Ιν Μπεόμ Χουάνγκ, που το περασμένο καλοκαίρι ο Ερυθρός Αστέρας είχε προσφέρει 5,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και τον είχε αποκτήσει. Ο 27χρονος μέσος είχε αρχίσει δυνατά τη σεζόν και είχε αγωνιστεί στα πρώτα δύο ματς των Σέρβων στους ομίλους τού Champions League, τώρα όμως έχει προκύψει ζήτημα με τον μηρό του.

Ο Χουάνγκ είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα τής χώρας του αλλά ένιωσε ενοχλήσεις πριν το ματς με την Τυνησία - Εξέλιξη που, προφανώς, επηρεάζει και την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ήδη έχει χάσει παιχνίδια και της ομάδας του λόγω του προβλήματος στον μηρό.

Κι εδώ αξίζει να αναφερθούμε στην ελλιπέστατη προετοιμασία που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι, καθώς τόσο το διάστημα που συμμετείχε στην προετοιμασία τού Ολυμπιακού έκανε ατομικό πρόγραμμα και είχε ειδική μεταχείριση. Ενώ μετά που έφυγε από την Ελλάδα έκανε τη γυμναστική του σε κάποια παιδική χαρά κοντά στο σπίτι του, όπως είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις του.
🔴 Επικοινωνήσαμε με τον γνωστό αθλητίατρο-ορθοπαιδικό χειρουργό dr. Σταύρο Αλευρογιάννη, διευθυντή κλινικής ρομποτικής ορθοπεδικής χειρουργικής γόνατος και ισχίου, στο Metropolitan General, προκειμένου να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες για το θέμα. "Οι μυϊκοί τραυματισμοί θέλουν ψάξιμο με υπέρηχο μαλακών μορίων, εξετάσεις αίματος, να βρεθεί για ποιον λόγο δημιουργείται μυϊκός τραυματισμός", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση ο Σ. Αλευρογιάννης και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον λόγο που μπορεί να προκύψει τέτοιος τραυματισμός:
🔴 "Μπορεί να είναι από κακή προετοιμασία ή υπερφόρτιση μυϊκού συστήματος. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, για παράδειγμα, είχε νεφρική ανεπάρκεια και έκανε μυϊκούς τραυματισμούς, χωρίς να ξέρουν ότι υπάρχει μυϊκή ανεπάρκεια όμως - Έτσι ανακάλυψαν τι συμβαίνει".

Τι χρειάζεται να γίνει τώρα;

"Φυσικοθεραπείες και μυϊκή ενδυνάμωση, ισοκινητική αξιολόγηση και φυσικά ιατρικές εξετάσεις".

Με δεδομένο ότι αν δεν είχε πωληθεί και επέστρεφε στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, τα ίδια προβλήματα θα είχε - Άρα δεν θα έπαιζε. Θα λέγαμε ότι, τελικά, ίσως στάθηκε τυχερή η ομάδα που αποχώρησε;

"Μα και πέρσι είχε κάνει με τον Ολυμπιακό μυϊκό τραυματισμό, που πάλι ήταν αγύμναστος όταν είχε έρθει. Μάλιστα, είχε λείψει σε κάποια ματς και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate