Γιατί η απουσία του Σλούκα μπορεί να κάνει καλό στον Παναθηναϊκό…

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Γιατί η απουσία του Σλούκα μπορεί να κάνει καλό στον Παναθηναϊκό…

Γιατί η απουσία του Σλούκα μπορεί να κάνει καλό στον Παναθηναϊκό…
🔴 Πώς ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα μπορεί να αποδειχτεί ευεργετικός για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν...
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, παρά τις πολύ μεγάλες προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί από την έλευση του Εργκίν Αταμάν και των πολύ σημαντικών μεταγραφών που πραγματοποίησε.

Οι πράσινοι μετά από 4 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν ηττηθεί δύο φορές από τον Ολυμπιακό, τη μία με 75-51 στη Ρόδο και την άλλη με 88-78 στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της Euroleague. Παράλληλα, η εικόνα του τριφυλλιού ακόμη δεν είναι καλή και… ψάχνεται στο παρκέ, ενώ την ίδια ώρα παίζει κομβικό ματς στο ΟΑΚΑ με την Μπάγερν του Πάμπλο Λάσο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα, να προστεθεί στα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν οι πράσινοι, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να μένει εκτός λόγω θλάσης.

🔴 Ο Έλληνας γκαρντ είναι ο παίκτης που θεωρητικά θα είναι αυτός που θα έχει τις περισσότερες ευθύνες στην επίθεση του Παναθηναϊκού, φέτος και είναι μεγάλη απώλεια για το ματς με τους Βαυαρούς, όμως η αλήθεια είναι ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό ενώ είχε 20 πόντους δεν είχε clutch στιγμές.

Το δεδομένο είναι ότι η ομάδα του Αταμάν ψάχνεται και χωρίς τον Σλούκα πρέπει να βγουν μπροστά οι υπόλοιποι γκαρντ για να κάνει την πρώτη του νίκη το τριφύλλι στην Euroleague. Ο παίκτης που οφείλει σε πρώτη φάση να βγει μπροστά για τον Παναθηναϊκό είναι ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει απογοητεύσει και ο Τούρκος προπονητής περιμένει πολλά, όπως και όλος ο οργανισμός.

Περισσότερα λεπτά συμμετοχής θα πάρουν και οι Γκραντ και Γκάι, ενώ ενδεχομένως και ο Μωραϊτης. Υπό προϋποθέσεις λοιπόν, η απουσία του Σλούκα να κάνει καλό στον Παναθηναϊκό, αφού θα πρέπει να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες παίκτες που μέχρι στιγμής είτε παίζουν λίγο, είτε δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

🔴 Αξίζει να σημειωθεί πως με τα τωρινά δεδομένα, δεν υπάρχει κάποιος άλλος γκαρντ στο ρόστερ, που να είναι έτοιμος να πάρει το χρίσμα, πλην του Βιλντόζα, αφού Γκάι δεν είναι άσος, ενώ και ο ίδιος δείχνει να ψάχνεται, ο Γκραντ δεν έχει το ειδικό βάρος, ενώ ο Γκριγκόνις αρέσκεται να έχει άλλο ρόλο.

Άρα ο Αργεντινός γκαρντ θα είναι ο παίκτης που θα πάρει τις μπάλες και θα αποφασίσει για την τύχη του ματς, παίρνοντας έτσι την ευκαιρία. Τέλος, το ότι ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με την… σιγουριά του Σλούκα και εκείνον σε πρώτο πλάνο να αποφασίζει, μπορεί χωρίς αυτό και με δεδομένο πως το ροτέισον θα μικρύνει να βρεθούν και οι ρόλοι για κάποιους παίκτες που δεν έχουν δείξει τα αναμενόμενα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γκάι, ενώ πιθανότατα ο Παναθηναϊκός να πάει σε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού επιθετικά και σε πιο ήρεμο τέμπο ολόκληρο το παιχνίδι του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate