Αρπάζει… τζάμπα τον Σκάρπα ο Τίτε - Αυτή είναι η συμφωνία της μεταγραφής - Δυνατά Ολυμπιακός για Μπρούνο

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Αρπάζει… τζάμπα τον Σκάρπα ο Τίτε - Αυτή είναι η συμφωνία της μεταγραφής - Δυνατά Ολυμπιακός για Μπρούνο

Αρπάζει… τζάμπα τον Σκάρπα ο Τίτε - Αυτή είναι η συμφωνία της μεταγραφής - Δυνατά Ολυμπιακός για Μπρούνο
🔴 Τα σενάρια για τον Βραζιλιάνο και η νέα μεταγραφή από την χώρα του καφέ στο Λιμάνι. Τι συμβαίνει με τον παίκτη της Νότιγχαμ και ποιες ομάδες ενδιαφέρονται ενόψει Ιανουαρίου. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Πολλά και διάφορα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό και παίκτες που συνδέονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τη Βραζιλία, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει ενδιαφέρον και εκτός μεταγραφικής περιόδου.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Σκάρπα, που δεν έχει πιάσει στο Λιμάνι αν και έχει τρομερή ποιότητα. Ήταν κορυφαίος παίκτης στο βραζιλιανικο πρωτάθλημα το 2022, αλλά  το λάθος ήταν ότι πήγε στην Αγγλία με αποτέλεσμα χάσει ρυθμό και τώρα να έχει μείνει πίσω. 

Η πληροφορία που υπάρχει αναφέρει ότι θα επιστρέψει στη Βραζιλία. Ισχύει όμως αυτό; "Αν δεν υπάρξει άλλη εξέλιξη, θα καταλήξει στην Παλμέιρας με δανεισμό ή με πώληση μέσω κονσόρτσιουμ - Μπορεί να τον αποκτήσει για δύο χρόνια για παράδειγμα και μετά με κανονική μεταγραφή", ανέφερε ο Γιάννης Ντούζγος, δημοσιογράφος που γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική.

🔴 "Και η Φλαμένγκο θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, δεδομένου ότι ο Τίτε που κάθεται τώρα στον πάγκο της, ήταν ο προπονητής που είχε πάρει τον Σκάρπα στην Εθνική Βραζιλίας. Η Φλαμένγκο, άλλωστε, είναι ομάδα που μπορεί να διαθέσει χρήματα στη λατινική Αμερική", είπε ακόμα ο καλός συνάδελφος.

Πλην του Σκάρπα, υπάρχει και το όνομα του Ροντινέι που βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό στη Λ. Αμερική. Καλός παίκτης ήταν, το ξέραμε και πριν έρθει στην Ελλάδα. Στη Φλαμένγκο ήταν καλός αλλά δεν ήταν όνομα και γι αυτό δεν τον ήθελε πολύ η κερκίδα - Μάλιστα, τον είχαν δώσει το 2020 στην Ιντερνασιονάλ και βγήκε ο καλύτερος μπακ του πρωταθλήματος, με την Ιντερνασιονάλ να κοντεύει να πάρει το πρωτάθλημα.

🔴Τώρα υπάρχει ρεπορτάζ που δείχνει ότι στη Φλαμένγκο συζητούν ξανά το όνομά του. "Δεν έχει νόημα να επιστρέψει στη Βραζιλία, θέλει να ζήσει την εμπειρία εδώ, στην Ευρώπη. Καλά χρήματα παίρνει, στον Ολυμπιακό έχει προσαρμοστεί, γιατί να θελήσει να επιστρέψει πίσω;", μας είπε ο Γ. Ντούζγος. Τέλος, υπάρχει και το όνομα του Μπρούνο Ενρίκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, του εξτρέμ της Φλαμένγκο που στο τέλος τού 2023 μένει ελεύθερος. Η Παλμέιρας έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του, αλλά η Φλαμένγκο μόλις άλλαξε προπονητή και ίσως θέλει να του κάνει πρόταση παραμονής ο νέος τεχνικός.

Προέρχεται και από τραυματισμούς, δεν είναι όπως πριν από 3 χρόνια που θα είχε και ο ίδιος ίσως άλλο κέφι για να κάνει το άλμα στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει τι κάνει στη Βραζιλία ο Μπρουνο Ενρικε και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate