Ανατροπή με βασικό άσο του Ολυμπιακού - Τον "χάνει" ο Μαρτίνεθ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Ανατροπή με βασικό άσο του Ολυμπιακού - Τον "χάνει" ο Μαρτίνεθ

Η επιστροφή του Καμαρά στην Εθνική Γουινέας σημαίνει πως πιθανότατα ο Ολυμπιακό θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου!
🔴 Τι συμβαίνει με παίκτη-κλειδί των Ερυθρολεύκων, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και έχει κερδίσει φανέλα βασικού από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις κλήσεις της Εθνικής Γουινέας.

Ο μέσος του Ολυμπιακού έμενε εκτός κλήσεων το τελευταίο διάστημα λόγω διαμάχης με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, η οποία όμως φαίνεται πως οδεύει προς λύση.

🔴 Σύμφωνα με όσα γράφουν στη Γουινέα, το όνομα του Καμαρά αναμένεται να βρίσκεται στη λίστα του Καμπά Ντιαβαρά για τις επόμενες κλήσεις της εθνικής του ομάδας, μετά από σχετική μεσολάβηση του υπουργού Αθλητισμού τη χώρας, Μπεά Ντιαλό.
🔴 Η επιστροφή του Καμαρά στην Εθνική Γουινέας σημαίνει πως πιθανότατα ο Ολυμπιακό θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου!Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate