Η απίθανη γκολάρα του Φορτούνη για το 1-0 στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκη (vid)

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Η απίθανη γκολάρα του Φορτούνη για το 1-0 στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκη (vid)

Η απίθανη γκολάρα του Φορτούνη για το 1-0 στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκη (vid)
🔴 Ο Κώστας Φορτούνης με ένα απίθανο σόλο, έκανε το 1-0 τους «ερυθρόλευκους» με τον Ροντινέι να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις. Ημίχρονο στο Καραϊσκάκης, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴  Ο Κώστας Φορτούνης με ένα απίθανο σόλο, έκανε το 1-0 τους «ερυθρόλευκους» με τον Ροντινέι να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις. Ημίχρονο στο Καραϊσκάκης, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0.

«Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω» και στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη αυτό ισχύει απόλυτα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα εκτός περιοχής και με ένα μοναδικό σόλο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ελευθερωθεί και με μία «βολίδα» να «καρφώσει» τη μπάλα στη γωνία του Αρεολά.

🔴 Ο Φορτούνης με αυτό το γκολ άνοιξε το σκορ στο 33′ για το 1-0 του Ολυμπιακού και έβαλε «φωτιά» στο ήδη φλεγόμενο Καραϊσκάκης, που προετοίμασε τους παίκτες της Γουέστ Χαμ για αυτό που θα ερχόταν, με το εντυπωσιακό κορεό που δημιούργησαν στην αρχή του παιχνιδιού.
 
Δείτε παρακάτω τα δύο γκολ του Ολυμπιακού:
🔴

Δείτε το απίθανο γκολ του Κώστα Φορτούνη ΕΔΩ!

Δείτε το 2ο γκολ του Ολυμπιακού με τον Ρόντινεϊ ΕΔΩ!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate