Και όμως, ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ σκοράρει στο ίδιο λεπτό σε κάθε παιχνίδι του!

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Και όμως, ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ σκοράρει στο ίδιο λεπτό σε κάθε παιχνίδι του!

Και όμως, ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ σκοράρει στο ίδιο λεπτό σε κάθε παιχνίδι του!
🔴 · Προσέξτε τι γίνεται στα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού: 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός-Ατρόμητος (4-0). Το σκορ ανοίγει ο Ολυμπιακός στο 32’ με γκολ του Μασούρα.

Τσουκάριτσκι-Ολυμπιακός (0-3). Το σκορ ανοίγει ο Ολυμπιακός στο 34’ με γκολ του Μασούρα.

Ολυμπιακός-Λαμία (4-0). Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο 32’ ο Φορτούνης.

· Και στα τρία αυτά παιχνίδια του μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, ο Ολυμπιακός σκόραρε, και δη καθοριστικά γκολ, συνήθως το πρώτο η, τουλάχιστον το δεύτερο, στο ίδιο χρονικό σημείο, γύρω στο 32ο λεπτό!!! 
 
· Είναι συγκυρία; Μοιάζει δύσκολο. Περισσότερο φαίνεται επιλογή του προπονητή να φορτσάρει η ομάδα εκεί γύρω στο β΄ μισό του α΄ ημιχρόνου.

Ολυμπιακός: Σκοράρει στο ίδιο λεπτό σε κάθε παιχνίδι του
🔴 · Μάλιστα, τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και την Τσουκάριτσκι (Κυριακή-Πέμπτη), ήταν ουσιαστικά απολύτως ίδια για τον Ολυμπιακό (!): Στα πρώτα 30 λεπτά είχε αδυναμία διάσπασης της κλειστής αντίπαλης άμυνας, με συνέπεια στο πρώτο ματς να μην έχει έως τότε καμία καθαρή ευκαιρία για γκολ και στο δεύτερο ματς να έχει απειλήσει μόνο μέσα από στατικές φάσεις. Αλλά με το που μπήκε το πρώτο γκολ, στο 32΄η, στο 34’, όλα άλλαξαν κι ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι ευκαιριών.

· Το πλέον φοβερό των δύο αγώνων; Και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και με την Τσουκάριτσκι, μπήκε στο ίδιο λεπτό κι αυτό!!! Στο 45ο λεπτό, στο πρώτο ματς από τον Μαντί και στο δεύτερο από τον Μπιέλ… Μάλιστα, στο 45+1 του τρίτου αγώνα, με τη Λαμία, έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Φορτούνης επίσης να κάνει γκολ. 
 
· Φαίνεται να είναι στοχευμένο από τον προπονητή του Ολυμπιακού να κτυπάει η ομάδα του τότε που ο αντίπαλος αρχίζει να κουράζεται, έχοντας δεχθεί πίεση από τα πρώτα λεπτά…
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate