Ο λόγος αποκλεισμού του Ελ Αραμπί στο ντέρμπι - Απόφαση Μαρτίνεθ

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ο λόγος αποκλεισμού του Ελ Αραμπί στο ντέρμπι - Απόφαση Μαρτίνεθ

Ο λόγος αποκλεισμού του Ελ Αραμπί στο ντέρμπι - Απόφαση Μαρτίνεθ

🔴 Δεν ήταν λίγοι αυτοί που παραξενεύτηκαν από την απόφαση του Ισπανού τεχνικού να αφήσει εκτός τον Μαροκινό φορ από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Νέα δεδομένα έχουν φέρει στον Ολυμπιακό οι μεταγραφές των Ελ Κααμπί και Γιόβετις, κάτι που σημαίνει ότι ο έτερος Μαροκινός επιθετικός να έχει πέσει στην τρίτη θέση της ιεραρχίας, παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία που έκανε ήταν εξαιρετική, όμως προβλημάτισε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Μάλιστα από τη στιγμή που ο Γιόβετιτς έδειξε πανέτοιμος και ότι είναι σε θέση να δώσει λύσεις, έστω και για ένα ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποφάσισε να αφήσει τον Μαροκινό εκτός, με τον Μαυροβούνιο και τον Ελ Κααμπί να είναι το επιθετικό δίδυμο των Ερυθρόλευκων στο ντέρμπι.

🔴 Η απόφαση για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δεν κρύβει τίποτα άλλο από πίσω, μιας και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να θεωρεί ότι δεν χρειάζεται στον πάγκο δύο επιθετικούς, πιστεύοντας ότι χρειάζονται περισσότερες λύσεις σε άλλες θέσεις και για αυτό... θυσιάστηκε ο Μαροκινός φορ.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate