Νικολακόπουλος: «Το μεγάλο στοίχημα του Μαρτίνεθ μετά τη διακοπή»

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Νικολακόπουλος: «Το μεγάλο στοίχημα του Μαρτίνεθ μετά τη διακοπή»

Νικολακόπουλος: «Το μεγάλο στοίχημα του Μαρτίνεθ μετά τη διακοπή»
🔴 Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, πριν την επιστροφή της ομάδας για την επανέναρξη των υποχρεώσεών της, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχει μία τεράστια πρόκληση, ειδικά ο προπονητής του, και πρέπει μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, επειδή ακολουθούν μεγάλα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, καλείται να εντάξει άμεσα τρεις επιθετικούς, σε μία επιθετική τετράδα που είχε αρχίσει να στρώνει. Ξέραμε Φορτούνης αριστερά, πάει καλά, δεξιά ο Μπιέλ ή ο Σκάρπα, σέντερ φορ ο Ελ Καμπί και πίσω του ο Μασούρας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.
🔴 «Είχε στρώσει σε ένα μεγάλο βαθμό η μπροστινή γραμμή, έχοντας 20 γκολ σε 5 ματς. Τώρα έρχονται τρεις παίκτες, ο Ποντένσε, ο Σολμπάκεν και ο Γιόβετιτς, με τους δύο τελευταίους να είναι με τις εθνικές τους, και πρέπει να εντάξει αυτούς τους τρεις παίκτες, αφού περιμένει πολλά από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και επέμενε μέχρι το τέλος για κάποιες περιπτώσεις», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Μαρτίνεθ, πώς θα καταφέρει να τους εντάξει, χωρίς η ομάδα να έχει αγωνιστικό κόστος. Μέχρι τώρα ο Μαρτίνεθ μάς έχει δείξει ότι έχει τον τρόπο του, καθώς έχει βάλει δέκα παίκτες, δεν είναι εύκολο όλο αυτό, μόνο που τώρα ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων αυξάνεται».

Ακούστε παρακάτω τι είπε επίσης για την πιθανότητα μεταγραφής και ποια θέση αφορά:
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate