Μίλησε για όλα ο Σάμαρης - Για αυτό πήγε στην Βραζιλία - Ο ρόλος... έκπληξη που θέλει να έχει

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Μίλησε για όλα ο Σάμαρης - Για αυτό πήγε στην Βραζιλία - Ο ρόλος... έκπληξη που θέλει να έχει

Μίλησε για όλα ο Σάμαρης - Για αυτό πήγε στην Βραζιλία - Ο ρόλος... έκπληξη που θέλει να έχει
🔴 Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ξάφνιασε τους πάντες αφήνοντας την Ευρώπη και αποφασίζοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Κοριτίμπα και μάλιστα σε δηλώσεις του εξήγησε τους λόγους. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ανδρέας Σάμαρης: Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Κοριτίμπα μίλησε μέσω δηλώσεών του ο Έλληνας μέσος, που άφησε την Ρίο Άβε και την Πορτογαλία και συνεχίζει να αγωνίζεται στην Βραζιλία.

«Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στην Κοριτίμπα, κυρίως λόγω του πρότζεκτ που μου παρουσίασαν ο Αρτούρ Μοράες και ο Κάρλος Αμοδέο. Είμαι πλέον επικεντρωμένος στο να βοηθήσω τον σύλλογο να πάω σε άλλο επίπεδο κάτι που νιώθω πως είναι πολύ εφικτό. Η Κοριτίμπα εξαρτάται από την ίδια, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί κανείς για το τι κάνουν άλλες ομάδες. Για τους οπαδούς μας, μου έχουν μιλήσει οι συμπαίκτες μου, αλλά και οι άνθρωποι της διοίκησης.
🔴 Καταλαβαίνω πως είναι ταραγμένοι επειδή η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, όμως ξέρω πως μπορούν να δώσουν το δικό τους σόου από τις κερκίδες. Θέλουμε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας στην αναμέτρηση με την Μπαϊα και να τους δούμε χαρούμενους. Μπορώ να παίξω τον ρόλο του μέντορα. Στην καριέρα μου πάντα παίζω αυτό τον ρόλο. Κάποιες φορές δουλεύει και κάποιες άλλες όχι. Νιώθω με τους νέους παίκτες στην ομάδα πως θα κάνουμε τη διαφορά», είπε ο Ανδρέας Σάμαρης.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate