"Καυτή" αποκάλυψη - Ηχηρό άκυρο του Ποντένσε για χάρη του Ολυμπιακού - Ποια ομάδα απέρριψε

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

"Καυτή" αποκάλυψη - Ηχηρό άκυρο του Ποντένσε για χάρη του Ολυμπιακού - Ποια ομάδα απέρριψε

"Καυτή" αποκάλυψη - Ηχηρό άκυρο του Ποντένσε για χάρη του Ολυμπιακού - Ποια ομάδα απέρριψε
🔴 Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Πορτογάλο παίκτη, ο οποίος επέστρεψε στο μέρος όπου αγαπήθηκε και απέρριψε τη Σπόρτινγκ που του θύμιζε τον... εφιάλτη του 2018. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό είναι γεγονός και ο Πορτογάλος γύρισε στο μέρος, όπου αναγεννήθηκε η καριέρα του και θέλει να πετύχει μεγάλα πράγματα ξανά.  
 
Για να συμβεί αυτό όμως, ο 27χρονος άσος έπρεπε να ρίξει... πόρτα σε μια άλλη επιστροφή. Η ποδοσφαιρική πιάτσα γνώριζε ότι η Γουλβς δε θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή κι έτσι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπήκε στο παιχνίδι. Ή προσπάθησε τουλάχιστον, γιατί ο Ποντένσε ήταν κατηγορηματικά αντίθετος με αυτή την προοπτική.
🔴  Η Γουλβς ήταν αποφασισμένη να μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά η άρνηση του Ποντένσε ήταν ξεκάθαρη. Ο λόγος; Τα όσα έγιναν το 2018. Ο Ντάνιελ Ποντένσε πήγε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ σε ηλικία μόλις 10 ετών και παρέμεινε στην ομάδα για 13 ολόκληρα χρόνια! Το τέλος όμως ήταν πικρό, μιας και οι οπαδοί των «λιονταριών» έκαναν ντου στο προπονητικό και απείλησαν τους ποδοσφαιριστές με τον Ποντένσε να είναι ένας από αυτούς. Έτσι, ο Πορτογάλος είχε μείνει ελεύθερος πριν πέντε καλοκαίρια και βρέθηκε στο Λιμάνι στο οποίο γύρισε φέτος.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate