Εξηγήσεις Μαρτίνεθ: "Γι' αυτό έκανα αλλαγή τον Φορτούνη, ξέρουμε τι συμβαίνει - Εγώ κάνω λάθη πρώτος"

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Εξηγήσεις Μαρτίνεθ: "Γι' αυτό έκανα αλλαγή τον Φορτούνη, ξέρουμε τι συμβαίνει - Εγώ κάνω λάθη πρώτος"

Εξηγήσεις Μαρτίνεθ: "Γι' αυτό έκανα αλλαγή τον Φορτούνη, ξέρουμε τι συμβαίνει - Εγώ κάνω λάθη πρώτος"
🔴 Ο Ισπανός προπονητής ανάλυσε τους λόγους που χάθηκε το παιχνίδι με την Φράιμπουργκ, αλλά και τι συνέβη με τον αρχηγό που έγινε πάλι αλλαγή.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Λίγη ώρα μετά τη νίκη της Φράιμπουργκ με 3-2 στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού, την αλλαγή του Κώστα Μαρτίνεθ και τον τραυματισμό του Έσε.

Το τι έκρινε τον αγώνα και τον Εσε: Το κλειδί του αγώνα ήταν η έλλειψη επιτυχίας. Δημιουργήσαμε φάσεις που δεν ήμσσταν εύστοχοι. Πληρώσαμε τα λάθη μας που εάν τα κάνεις σε τέτοιο επίπεδο τα πληρώνεις. Αντί για να σκοράραμε δεχόμασταν το γκολ. Μαθαίνουμε από τα λάθη. Μας πονάει το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Τα δεδομένα του αγώνα και το άγχος: Δεν ήταν το άγχος και ούτε η έλλειψη συγκέντρωσης. Νομίζουμε πως η ομάδα τα έδωσε όλα. Έδωσε και τη ψυχή της για να πάρει αποτέλεσμα που το άξιζε. Πήγαν όλα ανάποδα. Ήμασταν άστοχοι. Δεν απάντησα και πριν στο ερώτημα για τον Εσε που έχει σπάσει τη μύτη του. Ήταν μία άτυχη στιγμή.
🔴 Τα λάθη του και την αλλαγή του Φορτούνη: Όταν μιλάω για λάθη ο πρώτος που κάνει τα λάθη είμαι εγώ, ο προπονητής. Πρώτα μιλάω για μένα. Είχαμε κάνει 2 αναγκαστικές αλλαγές για τραυματισμό. Μία του Ορτέγα και μία Εσε. Έπρεπε να επιλέξουμε τους πιο φρέσκους παίκτες. Ο Φορτούνης ήταν πιο κουρασμένος εκείνη τη στιγμή αλλά χωρίς αμφιβολία έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Όταν το παιχνίδι χάνεται κοιτάς το τι θα μπορούσες να είχες κάνει διαφορετικά. Ήμαστε ομάδα με πολλούς παίκτες. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την κατάσταση που είναι ο κάθε παίκτης. Την κατάσταση των παικτών. Ξέρουμε ποιος είναι πιο κουρασμένος από κάθε άλλον και ποιος πιο φορτισμένος.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate