Βαριά ήττα για την Τσουκαρίτσκι πριν τον Ολυμπιακό

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Βαριά ήττα για την Τσουκαρίτσκι πριν τον Ολυμπιακό

Βαριά ήττα για την Τσουκαρίτσκι πριν τον Ολυμπιακό
🔴 Η Τσουκαρίτσκι γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από την ΙΜΤ μία εβδομάδα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μία εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και η Τσουκαρίτσκι γνώρισε βαριά ήττα στο πρωτάθλημα, την πρώτη της τη φετινή σεζόν. Στο ντεμπούτο του Ιγκόρ Μάτιτς στον πάγκο της ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την ΙΜΤ.

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση της διοίκησης να απολύσει τον Ντούσαν Κερκέζ η Τσουκαρίτσκι έδειξε ότι δεν ταρακουνήθηκε και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League.

🔴 Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34' της αναμέτρησης με τον Λούκοβιτς και ο Στάμενιτς στο 77' έκανε το 2-0. Στο 90+2 ο Λούκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ΙΜΤ.

Τσουκαρίτσκι (4-2-3-1): Φιλίποβιτς, Ρόγκαν (82΄Εντιαγέ), Καλασάν (75΄Νίκσεβιτς), Ντρέζτσιτς, Στεφάνοβιτς, Σισοκό, Ντόσιτς, Οβούσου (46΄Ιβάνοβιτς), Μιλαντίνοβιτς (46΄Τόμοβιτς), Άντσιτς (57΄Αχλίνβι), Μπανταμόσι.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate