Τρομερή περίπτωση επιθετικού στη λίστα του Ολυμπιακού - 40 γκολ σε 80 αγώνες!

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Τρομερή περίπτωση επιθετικού στη λίστα του Ολυμπιακού - 40 γκολ σε 80 αγώνες!

Τρομερή περίπτωση επιθετικού στη λίστα του Ολυμπιακού - 40 γκολ σε 80 αγώνες!
Ποιος είναι ο επιθετικός με τα 40 γκολ σε 80 συμμετοχές που φαίνεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η διάσημη ιστοσελίδα SI.gr με δημοσίευμά της εμπλέκει τον Ολυμπιακό με την υπόθεση του επιθετικού της Σάδερλαντ Ρος Στιούαρτ. Ο 27χρονος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μία απ’ αυτές είναι και η ομάδα του Πειραιά.

Ο Ρος Στιούαρτ έκανε τρομερή σεζόν με τη φανέλα της Σάδερλαντ, με την οποία συνολικά έχει σε 80 συμμετοχές 40 γκολ, ενώ και με τη φανέλα της Ρος Κάουντι είχε 28 γκολ σε 80 συμμετοχές. Εξαιρετικός σκόρερ, γρήγορος, δεξιοπόδαρος που παίζει κυρίως στην κορυφή της επίθεσης.

Ως κεντρικός επιθετικός έχει σκοράρει σε 141 συμμετοχές 72 γκολ κι έχει δώσει 20 ασίστ, ως δεξιός χαφ έχει σκοράρει 5 γκολ σε 17 συμμετοχές, ενώ ως αριστερό 4 γκολ σε 15 συμμετοχές.

Αυτή τη στιγμή ο Στιούαρτ κοστολογείται κοντά στα 3εκ. ευρώ, μία περίπτωση πολύ ενδιαφέρουσα και ανοιχτή, καθώς η Σαουθάμπτον που ήταν πολύ γερά στο “κόλπο” της απόκτησής του σήμερα αποφάσισε να κάνει πίσω.

Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ καλό σκόρερ, που πολύ καλά νούμερα, ενώ και η προηγούμενη εμπειρία με βρετανό επιθετικό έχει αφήσει καλές αναμνήσεις, καθώς ο Ντάρμπισαϊρ αγαπήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate