Συγκλονίζει ο Τσουκαλάς για την δολοφονία του ΑΕΚτζή - "Αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία του δολοφόνου" (Vid)

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Συγκλονίζει ο Τσουκαλάς για την δολοφονία του ΑΕΚτζή - "Αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία του δολοφόνου" (Vid)

Συγκλονίζει ο Τσουκαλάς για την δολοφονία του ΑΕΚτζή - "Αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία του δολοφόνου" (Vid)
🔴 "Δεν είστε οπαδοί, τα μαχαίρια είναι για την κουζίνα και μόνο"! Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού εμφανώς σοκαρισμένος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον άδικο χαμό του οπαδού της Ένωσης από την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα ΦΙλαδέλφεια.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Τάκης Τσουκαλάς άφησε τα οπαδικά στην άκρη και με αφορμή την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ξεκαθάρισε πως ότι όταν περνάς την κόκκινη γραμμή, δεν είσαι οπαδός!  
 
Μετατξύ άλλων, εμφανώς συγκινημένος, ανέφερε:
🔴 «Και για τον Άλκη λέγαμε να είναι ο τελευταίος. Καλή η αγάπη για την ομάδα μας και ο φανατισμός, αλλά τα μαχαίρια είναι για την κουζίνα και μόνο. Στεναχωρήθηκα κι ας μη το ξέρω το παιδί. Για σκεφτείτε όμως, όλοι μας, όσοι έχουμε παιδιά και όσοι θα κάνετε, να πηγαίνετε στο γήπεδο και να μη γυρίσετε. Σκεφτείτε τους γονείς του. Πάει η ζωή του. Γεννήθηκε δηλαδή για να πεθάνει; 29 χρονών; Συλληπητήρια στην οικογένειά του, στην ΑΕΚ. Είναι αρκετό να πηγαίνουμε στο γήπεδο για την ομάδα, να βριζόμαστε και μέχρι εκεί.

Το παραπάνω, το χώμα που θα μπει μέσα το παιδί, δεν έχει επιστροφή. Όποιος πάρει τηλέφωνο σήμερα, θέλω πρώτα να συλληπηθεί την οικογένεια του παιδιού. Σήμερα η εκπομπή είναι διαφορετική. Κρίμα από τον Θεό. Κι εύχομαι να βρεθεί ο δολοφόνος και όποιος μπει φυλακή, να μην είναι για δύο χρόνια, αλλά για πάντα.

Όλοι οι οπαδοί πρέπει να έχουμε την αγάπη και τον φανατισμό, μέχρι εκεί. Για όλους τους οπαδούς υπάρχει μία κόκκινη γραμμή. Όταν περνάς την κόκκινη γραμμή, δεν είσαι οπαδός, είσαι κάτι άλλο. Καλό παράδεισο να έχει…».
 
Δείτε παρακάτω το βίντεο:
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate