Προανήγγειλε μεταγραφές και αποχωρήσεις ο Μαρτίνεθ - Τι είπε για Φρέιρε, Χουάνγκ και Κένεντι

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Προανήγγειλε μεταγραφές και αποχωρήσεις ο Μαρτίνεθ - Τι είπε για Φρέιρε, Χουάνγκ και Κένεντι

Προανήγγειλε μεταγραφές και αποχωρήσεις ο Μαρτίνεθ - Τι είπε για Φρέιρε, Χουάνγκ και Κένεντι
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την προετοιμασία των Πειραιωτών και προανήγγειλε αφίξεις και αποχωρήσεις. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΦΩΣ", ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως αναμένονται αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά σημασία έχει οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του να κάνουν το καλύτερο δυνατό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

Για τα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού στα φιλικά στη Βρετανία: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προετοιμασία. Ήρθαμε εδώ να δοκιμαστούμε απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Ήρθαμε να παίξουμε απαιτητικά παιχνίδια με πιο έτοιμους αντιπάλους. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Όχι τόσο από τα αποτελέσματα, αλλά από τη διαδικασία. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τους παίκτες, να χτίσουμε τη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρία σε παίκτες που έλειπαν λόγω τραυματισμών να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε ευχαριστημένοι απ’ όλη τη διαδικασία».

Για τον Φρέιρε και πόσο έτοιμος είναι: «Δεν υπάρχει βαθμός ετοιμότητας στην προετοιμασία. Δεν μας ενδιαφέρει σε τι βαθμό είμαστε, αλά σε τι βαθμό αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Αυτό που πετύχαμε ήταν να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά ο Φρέιρε και ο Χουάνγκ που επέστρεψε από τραυματισμό. Να πάρουν χρόνο συμμετοχής κι άλλοι παίκτες. Ήρθαμε εδώ να γνωριστούμε καλύτερα και να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες. Σε γενικές γραμμές έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Σημειώνω και την περίπτωση του Μαντί Καμαρά που δεν είχε έρθει στην Αυστρία, αλλά ανταπεξήλθε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμέναμε και πήρε περισσότερα λεπτά απ’ ότι υπολογίζαμε. Σε κανέναν δεν αρέσει όταν χάνει ο Ολυμπιακός. Ο στόχος είναι πάντα η νίκη. Δεν έχουμε φτάσει στον βαθμό που θέλουμε, αλλά σίγουρα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο απ’ ότι πριν από πέντε εβδομάδες».

Για το αν είναι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος δέκα μέρες: «Είτε είμαι είτε δεν είμαι, αυτόν τον χρόνο έχουμε. Φυσικά κι είμαι σίγουρος ότι σε δέκα μέρες θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Η αγορά είναι ανοιχτή και θα έχουμε αρκετές αφίξεις και αποχωρήσεις. Όσοι θα είμαστε εδώ, θα είμαστε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και θα έχουμε τον καλύτερο βαθμό απόδοσης γα ένα ματς που το περιμένουμε όλοι».

Για την απόκτηση του Κένεντι: «Δεν ξέρω τίποτα, βλέπω μόνο όσους είναι εδώ. Όσοι είναι εδώ και μπορούμε να τους αγγίξουμε, γι’ αυτούς θα μιλάω. Δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο. Όχι μόνο για τον Κένεντι, αλλά και για όλες τις αφίξεις που θα γίνουν στη συνέχεια. Σημασία δεν έχει ποιος θα έρθει, σημασία έχει η ομάδα. Όποιον και να ρωτήσετε στην ομάδα, αν ρωτήσετε και τον Αντόνιο Κορδόν που είναι από τους καλύτερους τεχνικούς διευθυντές στον κόσμο, θα σας πει ότι σημασία έχει η ομάδα και πώς θα καταφέρει να ενσωματωθεί στην ομάδα ο παίκτης που θα έρθει».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate