Ολυμπιακός: Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Έσε

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Ολυμπιακός: Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Έσε

Ολυμπιακός: Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Έσε
🔴 Όλες οι λεπτομέρειες και τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Σαντιάγκο Έσε στον Ολυμπιακό.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Σαντιάγκο Έσε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να ολοκληρώνουν μία πολύ σημαντική μεταγραφή. Η μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους» έχει προκαλέσει αίσθηση στην Αργεντινή, αφού πρόκειται για τον αρχηγό της Ουρακάν που πολιόρκησαν αρκετές ομάδες.
Η πρώην πλέον ομάδα του έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό. Οι Αργεντίνοι αποκάλυψαν το ποσό που δαπάνησε η ομάδα του Πειραιά για να πάρει τον παίκτη, αλλά και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του όπως και το τι ισχύει με τα δικαιώματα του παίκτη.
🔴 Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες θα δαπανήσουν 4 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν το 90% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Το 10% ανήκει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ η Ουρακάν κράτησε ένα 10% επί των οικονομικών δικαιωμάτων το οποίο πρέπει να καλύψει ο Ολυμπιακός πριν προχωρήσει σε πώληση του παίκτη. Επίσης ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως τον Δεκέμβριο του 2028.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate