Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι επόμενες πέντε κινήσεις για την ενίσχυσή του

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι επόμενες πέντε κινήσεις για την ενίσχυσή του

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι επόμενες πέντε κινήσεις για την ενίσχυσή του
🔴 Ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει τις κινήσεις του μετά τις μεταγραφές των Σκάρπα, Εσε και Μπρνιτς, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανές ακόμα πέντε νέες προσθήκες για το ρόστερ του για τη νέα σεζόν.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι Ερυθρόλευκοι είχαν γεμάτη μέρα και την Παρασκευή από μεταγραφικής απόψεως με τις ανακοινώσεις των Σκάρπα και Μπρνιτς. Ο Ολυμπιακός όμως έχει ακόμα και συνέχεια ως προς τις προσθήκες του (και ενώ ο Εσε είναι να ανακοινωθεί το Σάββατο).

Τι περιμένει; Σε επίπεδο βασικών αναγκών και ξεκινώντας από την άμυνά του μένει να κλείσει τον βασικό του αριστερό μπακ (ιδανικά να είναι αυτός ο Ορτέγα) και μία εναλλακτική λύση (με το ενδιαφέρον για τον Ζαγαρίτη να είναι υπαρκτό).

🔴 Περνώντας τώρα σε άλλες θέσεις. Εκτός από τον Κροάτη ακραίο κυνηγό είναι ανοιχτό να γίνουν ακόμα και 2 άλλες προσθήκες ακραίων επιθετικών συν και μία μεταγραφή σέντερ φορ.

Η απόκτηση ενός εξτρέμ ακόμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αλλά είναι πιθανό να έχουμε και άλλη μία. Η μεταγραφή του φορ δεν έχει να κάνει με τα όσα διαρρέονται από το Μαρόκο περί Αραμπί. Απλά εάν τυχόν αποχωρεί ο έμπειρος στράικερ ίσως αποκτηθεί άλλου τύπου επιθετικός. Άρα συνολικά έχουμε να κάνουμε με 2 αριστερά μπακ, δύο εξτρέμ και έναν σέντερ φορ που μας βγάζει στο σύνολο άλλες 5 μεταγραφές.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate