Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με Τσουκαρίτσκι

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με Τσουκαρίτσκι

Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με Τσουκαρίτσκι
🔴  Ο Ολυμπιακός δήλωσε τον Βραζιλιάνο και τον Κροάτη στη λίστα για τα παιχνίδια με τη σέρβικη ομάδα – Τι γίνεται με τον Εσε.
 
Δύο αλλαγές, σε σχέση με τα παιχνίδια με την Γκενκ, έχει η λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τις αναμετρήσεις με την Τσουκαρίτσκι για τα playoffs του Europa League.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συμπεριέλαβε στη λίστα για τα παιχνίδια με τη σέρβικη ομάδα τους Γκουστάβο Σκάρπα και Ιβάν Μπρίνιτς, οι οποίοι ανακοινώθηκαν σήμερα από τους Ερυθρόλευκους. Εκτός λίστας έμεινε ο Χουάνγκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενώ οι Πειραιώτες είχαν επίσης μια θέση κενή, την οποία και κάλυψαν.

Οσον αφορά στον Σαντιάγκο Εσε, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο από τον Ολυμπιακό.

🔴 Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει δύο αλλαγές στη λίστα 24 ώρες πριν το πρώτο ματς με την Τσουκαρίτσκι, δηλαδή μέχρι την Τετάρτη (23/8). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι, μόλις ανακοινωθεί και τυπικά ο Σαντιάγκο Εσε, μπορούν να τον δηλώσουν κανονικά στη λίστα για τις αναμετρήσεις με τη σέρβικη ομάδα.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate