Η «θυσία» του Έσε για να έρθει στον Ολυμπιακό

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Η «θυσία» του Έσε για να έρθει στον Ολυμπιακό

Η «θυσία» του Έσε για να έρθει στον Ολυμπιακό
🔴 Ο Σαντιάγκο Έσε είναι από χθες ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και η Ουρακάν ανακοίνωσε την παραχώρησή του, αποκαλύπτοντας πως ο Αργεντινός χαφ έκανε μία παραχώρηση για να γίνει η μεταγραφή του. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Την απόκτηση του Σαντιάγκο Έσε ανακοίνωσε χθες ο Ολυμπιακός, ο οποίος έφτασε τις δέκα μεταγραφές στο θερινό μεταγραφικό «παράθυρο».

Μετά τους Πειραιώτες και η διοίκηση της Ουρακάν προχώρησε στην αντίστοιχη ανακοίνωση, ενημερώνοντας για τις λεπτομέρειες της παραχώρησης του Αργεντινού μέσου στον ελληνικό σύλλογο.
🔴 Συγκεκριμένα, ενημερώνουν τους οπαδούς και φίλους της ομάδας πως ο παίκτης παραχωρήθηκε έναντι 4 εκατ. ευρώ για το 90% των δικαιωμάτων του και, παράλληλα, παραχώρησε το δικό του 10% για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Κάπως έτσι η Ουρακάν έχει ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης, σε περίπτωση που ο νεαρός ταλαντούχος μέσος καταφέρει να ξεχωρίσει στους «ερυθρόλευκους» της Ελλάδας.

Δείτε την ανακοίνωση της Ουρακάν για τον Έσε
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate