Νέα δεδομένα για Τραμπζονσπόρ και Μασούρα

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Νέα δεδομένα για Τραμπζονσπόρ και Μασούρα

Νέα δεδομένα για Τραμπζονσπόρ και Μασούρα

 🔴 Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στο εξωτερικό, η Τραμπζονσπόρ αφήνει την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα και στρέφει το βλέμμα της σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Γιώργου Μασούρα, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ αδυνατεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και στρέφει το βλέμμα της σε άλλες περιπτώσεις.

Η Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 2 εκατ. ευρώ συν τον Μανώλη Σιώπη, αλλά η απάντηση των Πειραιωτών ήταν αρνητική, καθώς η προσφορά κρίθηκε ιδιαίτερα χαμηλή.

🔴 Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Ερυθρόλευκοι ζήτησαν 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα εξτρέμ, με την Τραμπζονσπόρ τελικά να κάνει πίσω και να εξετάζει πλέον άλλες περιπτώσεις για την μεσοεπιθετική της γραμμή, καθώς αδυνατεί να φτάσει στο χρηματικό ποσό που φέρεται να ζήτησε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού για τον διεθνή άσο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν όσα αναφέρουν οι Τούρκοι για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος συνεχίζει και φέτος να είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας του πειραϊκού συλλόγου.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate