Γι’ αυτό... εξαφανίστηκε ο Χουάνγκ - "Η ομάδα που ετοιμάζει προταση - Ρίχνουν πολλά λεφτά στην αγορά"!

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Γι’ αυτό... εξαφανίστηκε ο Χουάνγκ - "Η ομάδα που ετοιμάζει προταση - Ρίχνουν πολλά λεφτά στην αγορά"!

Γι’ αυτό... εξαφανίστηκε ο Χουάνγκ - "Η ομάδα που ετοιμάζει προταση - Ρίχνουν πολλά λεφτά στην αγορά"!
🔴 Ποιος "κρύβεται" πίσω από την ανταρσία του Κορεάτη και γιατί μπορεί μέσα στα επόμενα 24ωρα να έρθει η προσφορά που περιμένουν στο Λιμάνι για να... λύσουν το μεγάλο θέμα που έχει δημιουργηθεί. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Eκτός ομάδας έχει θέσει τον εαυτό του ο Κορεάτης χαφ, καθώς θυμήθηκε κάπως... αργά μέσα στο καλοκαίρι ότι δεν έχει ισχύ το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και ζήτησε να υπάρξει ρήτρα ύψους 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του - Ουτε καν 4,5 εκατ. ευρώ, ύψος στο οποίο υπολογίζεται η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο.

Η πληροφορία από την πλατεία Αλεξάνδρας αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι έξαλλοι μαζί του και με την υπόθεσή του ασχολείται το νομικό τμήμα της ΠΑΕ - Εκτός αν βρεθεί ομάδα για να δώσει 10 εκατ. ευρώ και να αποσπάσει την υπογραφή του. 


"Αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει Χουάνγκ από Ολυμπιακό - Χαμός με τα λεφτά που δίνουν - Παίζει εύκολα βασικός"

Πόσο πιθανή είναι αυτή η εξέλιξη; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει ομάδα από την Τουρκία που "ζαχαρώνει" την περίπτωσή του, αλλά ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα επίσημο στα χέρια του. Επικοινωνήσαμε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, για να μας βοηθήσει.

"Η Γαλατά και η Φενέρ δίνουν πάρα πολλά λεφτά φέτος για μεταγραφές, γίνεται χαμός στην Τουρκία με τα λεφτά που βάζουν στο μεταγραφικό παζάρι", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: "Η Φενέρ πήρε τον Φρεντ, πιο πολύ για Γαλατά μου κάνει το ρεπορτάζ που θέλει τουρκική ομάδα να ενδιαφέρεται".
🔴 Θα μπορούσε να είναι βασικός στη Γαλατά; "Θα μπορούσε να είναι στο βασικό ροτέισον. Θα τα έδινε για τον Χουάνγκ αυτά τα λεφτά, καθώς τα αξίζει και παίζει εύκολα βασικός εκεί".

Υπάρχει άλλη ομάδα στην Τουρκία με τόσο μεγάλο πορτοφόλι που θα μπορούσε να την απασχολήσει ο Χουάνγκ;

"Η Μπεσίκτας δεν είναι ομάδα που πηγαίνει σε τέτοια ποσά, οπότε δεδομένα μιλάμε για τις Φενέρ ή Γαλατά που θα μπορούσαν να το προσφέρουν"
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate