Εξελίξεις με Γκάρι Ροντρίγκες – Ποια ομάδα μιλάει με τον Ολυμπιακό

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Εξελίξεις με Γκάρι Ροντρίγκες – Ποια ομάδα μιλάει με τον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Γκάρι Ροντρίγκες – Ποια ομάδα μιλάει με τον Ολυμπιακό
🔴 Η Ανγκαραγκουτσού επιμένει για τον Γκάρι Ροντρίγκες και δουλεύει σκληρά προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε παρακάτω... 🔴 Είναι γνωστό πως ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, κάτι που οι ερυθρόλευκοι έχουν μεταβιβάσει στον ποδοσφαιριστή ώστε να αναζητήσει κάπου αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, και με δεδομένο πως βρίσκεται στην λίστα των παικτών προς παραχώρηση από τον Πειραϊκό σύλλογο, αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 32χρονου εξτρέμ, με την Ανκαραγκουτσού να είναι ένας από αυτούς.

🔴 Σύμφωνα με τους Τούρκους, η Ανκαραγκουτσού δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του παίκτη και εργάζεται σκληρά για την μεταγραφή του Ροντρίγκες. Μάλιστα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρολεύκους» προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ολοκληρώσει την μεταγραφή ώστε να γίνει επίσημη η επιστροφή του Ροντρίγκες στο γειτονικό πρωτάθλημα.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate