Έσε: "Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό..."

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Έσε: "Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό..."

Έσε: "Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό..."
🔴 Ο Αργεντινός άσος μίλησε για τη μεταγραφή του στην Ελλάδα, για το ντεμπούτο του, αλλά και για τους τίτλους που θέλει να κατακτήσει.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Σαντιάγκο Χέσε έκανε το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό στη νίκη με 3-1 επί της Τσεκαρίτσκι και μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του.

Ο Αργεντινός άσος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό… «πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος, προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα, θα χρειαστώ όμως ένα διάστημα προσαρμογής, ελπίζω αυτό να είναι σύντομο.

Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένος γιατί αμέσως κατάλαβα ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι παγκοσμίως γνωστός, τον γνωρίζω πολύ καλά, ξέρω ότι είναι μία ομάδα που πάντα παίζει στην Ευρώπη. Πίστεψα ότι θα ήταν ότι καλύτερο για μένα να έρθω εδώ. Οι άνθρωποι που με συμβούλεψαν μου είπαν τι είναι ο Ολυμπιακός παρόλο που ήξερα. Όταν μου τηλεφώνησαν και από τον Ολυμπιακό αυτό με έκανε να πάρω την απόφαση όσο πιο γρήγορα γίνεται»

🔴 Στην ερώτηση τι ονειρεύεται να πετύχει στον Ολυμπιακό, απάντησε. «Πολύ απλό. Θέλω να κερδίσω τίτλους, πάρα πολλούς, όσο πιο πολλούς γίνεται και να αποτελέσω σημαντικό μέλος της ομάδας. Είμαι σε πολύ καλό δρόμο γιατί από την πρώτη στιγμή όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου με υποδέχθηκαν με το καλύτερο τρόπο, αισθάνομαι μέλος της οικογένειας ήδη».
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate