Εντυπωσιακή η συλλεκτική φανέλα του Ολυμπιακού για το φιλικό προς τιμήν του Σπανούλη (ΦΩΤΟ)

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Εντυπωσιακή η συλλεκτική φανέλα του Ολυμπιακού για το φιλικό προς τιμήν του Σπανούλη (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή η συλλεκτική φανέλα του Ολυμπιακού για το φιλικό προς τιμήν του Σπανούλη (ΦΩΤΟ)
🔴 Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις συλλεκτικές εμφανίσεις για το φιλικό στο οποίο θα τιμηθεί ο Βασίλης Σπανούλης, στις 17 Φεβρουαρίου, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με μια εντυπωσιακή συλλεκτική φανέλα θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στο φιλικό όπου θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Βασίλης Σπανούλης, στις 17 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

Με 11 κόκκινες ρίγες όσα και τα χρόνια του Σπανούλη στον Ολυμπιακό και με χρυσές λεπτομέρειες για το ψευδωνυμό (V Span) γραμμένο στις λευκές ρίγες, έχουν δημιουργηθεί 2007 συλλεκτικές φανέλες που από σήμερα είναι διαθέσιμες.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
🔴 Αυτή τη βραδιά θα είναι όλα τέλεια, όπως αρμόζει στον Θρύλο του Θρύλου! Στις 17.09.2023 ο Ολυμπιακός τιμά τη ζωντανή ιστορία του Συνδέσμου και σ’ αυτή τη γιορτή όλα πρέπει και θα είναι ξεχωριστά, όπως ξεχωριστός ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης στην καριέρα του. Η GSA Sports και ο Ολυμπιακός σχεδίασαν και ετοίμασαν τη φανέλα που θα φορεθεί από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μόνο τη συγκεκριμένη μέρα για το φιλικό αγώνα με την Ολίμπια Μιλάνο.

Με 11 κόκκινες ρίγες όσα και τα χρόνια του Σπανούλη στον Ολυμπιακό, με χρυσές λεπτομέρειες για να αναδειχθεί το μεγαλείο του ως αθλητή και το ψευψωνυμό (V Span) γραμμένο στις λευκές ρίγες, η φανέλα που θα φορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» στις 17 Σεπτεμβρίου για μια και μόνο φορά, θα είναι αντάξια της τεράστιας καριέρας του.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν από σήμερα (07/08/23) μια από τις 2007 συλλεκτικές φανέλες που έχουν δημιουργηθεί τόσο από το Official Olympiacos BC Store όσο κι από τη GSA, κρατώντας για πάντα κάτι ξεχωριστό από τον Βασίλη όπως ξεχωριστές είναι και οι τόσες πολλές στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια.
 
Δείτε τις φανέλες παρακάτω: 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate