Εξτρέμ… σφεντόνα, με καλή ντρίμπλα για Ολυμπιακό - 97 παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο - Ανακάλυψη Κορδόν!

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Εξτρέμ… σφεντόνα, με καλή ντρίμπλα για Ολυμπιακό - 97 παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο - Ανακάλυψη Κορδόν!

Εξτρέμ… σφεντόνα, με καλή ντρίμπλα για Ολυμπιακό - 97 παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο - Ανακάλυψη Κορδόν!
🔴 Μία ιδιαίτερα περίπτωση εξετάζουν στο Λιμάνι τις τελευταίες ώρες. Μπορεί να είναι μόλις 23 χρονών, ωστόσο ήδη έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, ενώ ξεχωρίζει για το αγωνιστικό του στυλ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι ραγδαίες και μετά τις ανακοινώσεις των Έσε, Σκάρπα και Μπρίνιτς, οι Πειραιώτες κινούνται παράλληλα για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ακόμα ποδοσφαιριστών άμεσα.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση του Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος αποτελεί τον «εκλεκτό» Μαρτίνεθ και Κορδόν για το αριστερό άκρο της άμυνας. Πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή είναι κοντά στην πραγματοποίησή της και ο λόγος που δεν έχει κλείσει οριστικά ακόμα, είναι τα… παιχνίδια που παίζει η Βελέζ Σάρσφιλντ στις διαπραγματεύσεις

🔴 Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, η Βελέζ προσπαθεί είτε να εξασφαλίσει λίγα παραπάνω χρήματα αυξάνοντας τις απαιτήσεις της… τελευταία στιγμή είτε να ανεβάσει το ποσοστό μεταπώλησής που θα προβλεφθεί στη συμφωνία. Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο σύλλογος της Αργεντινής ζητά περίπου 6.000.000 ευρώ ενώ ο Ολυμπιακό δεν προτίθεται να ανέβει πάνω από τα 4. Παρ΄ όλα αυτά οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν, θεωρούν πως η Βελέζ κάνει απλώς… ελιγμούς προκειμένου να κερδίσει κάτι παραπάνω και εκτιμούν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Αναφορικά με την απόκτηση εξτρέμ, τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα καθώς είναι αρκετά τα ονόματα που έχουν ακουστεί και «παίζουν» στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Ο Μπρίνιτς ανακοινώθηκε ήδη από τους Ερυθρολεύκους, ωστόσο πιθανότατα θα γίνει κίνηση για έναν ακόμα ακραίο επιθετικό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Οθμάν Μπουσαΐντ, ο οποίος φέρεται να προτάθηκε και να εξετάζεται σοβαρά από το τεχνικό επιτελείο. Ο 23χρονος θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος παίκτης, έχοντας παρουσιάσει πολύ καλό δείγμα γραφής με τη φανέλα της Ουτρέχτης στην Ολλανδία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τέτοιου τύπου παίκτες αποτελούν τη «σπεσιαλιτέ» του Αντόνιο Κορδόν. Ο Ισπανός αρέσκεται στο να ανακαλύπτει ταλέντα με στόχο να τους δώσει την ευκαιρία να αναδειχθούν, να βελτιωθούν και εν συνεχεία να πουληθούν σε πολύ υψηλότερη τιμή. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία στη Ρεάλ Μπέτις και δεν θα αλλάξει τρόπο λειτουργείας στον Ολυμπιακό.

 

Ο Μπουσαΐντ είναι εξτρέμ με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και μεγάλη έφεση στην ντρίμπλα. Στα 23 του χρόνια έχει μεν περιθώρια βελτίωσης αλλά και αρκετή εμπειρία από το υψηλό επίπεδο, καθώς μετρά ήδη 97 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, συνεπώς το timing είναι ιδανικό για να κάνει κίνηση οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.  


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate