Εξετάζει αντιΝαν - Σκόρερ και σουτέρ... δολοφόνος - Θα παλέψει με Μπαρσελόνα (Vid)

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Εξετάζει αντιΝαν - Σκόρερ και σουτέρ... δολοφόνος - Θα παλέψει με Μπαρσελόνα (Vid)

Εξετάζει αντιΝαν - Σκόρερ και σουτέρ... δολοφόνος - Θα παλέψει με Μπαρσελόνα (Vid)
🔴 Τα επόμενα 24ωρα έρχεται η μεγάλη ανακοίνωση στο Λιμάνι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες περιμένουν τον Ναν, όμως έχουν έτοιμη μία εξαιρετική εναλλακτική λύση, πάλι από το NBA. Όνομα που θα κάνει κρότο...
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το Παγκόσμιο Κύπελλο σε Ινδονησία, Φιλιππίνες και Ιαπωνία αρχίζει και παίρνει φωτιά, στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός περιμένει την άφιξη των νέων του παικτών, ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει μπει κι αυτός σε mood προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός (όπως και ο Παναθηναϊκός άλλωστε) ψάχνει έναν ακόμη παίκτη για να κλείσει το ρόστερ του και το θέμα έχει τραβήξει πολύ. Οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι αυτός ο παίκτης θα έχει αποκτηθεί μέχρι τις 15 Αυγούστου, αλλά πάει να φύγει ο μήνας και γκαρντ δεν υπάρχει ακόμη για τους νταμπλούχους.

Ο Κέντρικ Ναν παραμένει στο στόχαστρο και κάποιοι μάλιστα λένε ότι αν μέχρι το τέλος του μήνα δεν έχει βρει ομάδα στο ΝΒΑ, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθει για πρώτη φορά στη ζωή του στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό.
🔴 Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 2-3 ακόμη ονόματα στο μπλοκάκι τους για τον παίκτη, που τους λείπει, και δεν θα αργήσουν να έρθουν τα νέα για τους φίλους της ομάδας.

Η αγορά του ΝΒΑ είναι γεμάτη από πολύ καλές περιπτώσεις και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του τις εξετάζουν εξονυχιστικά.

Αν ο Ναν πει ότι έρχεται, τότε αυτός λογικά θα αποκτηθεί. Αν όχι, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για κάποιον από τους υπόλοιπους, που έχει στη λίστα του και ένας εξ αυτών είναι και ο Τέρενς Ντέιβις. Ο πρώην παίκτης των Ράπτορς απασχολεί και την Μπαρτσελόνα, χωρίς, όμως, να έχει γίνει κάτι ουσιαστικό. Είναι παίκτης, που ταιριάζει κουτί στον Ολυμπιακό, είναι σκόρερ και σουτέρ.

Και είναι παίκτης, που παίρνει αποφάσεις, κάτι, που χρειάζονται πολύ οι Πειραιώτες μετά την αποχώρηση του Σλούκα και του Βεζένκοφ.

Για την ομάδα του Πειραιά το ιδανικό θα ήταν να έχει πάρει έναν παίκτη σαν τον Τζόρνταν Λόιντ. Που να μπορεί να παίξει και «1» και «2». Ο Λόιντ, όμως, δεν ήταν δυνατό να αποκτηθεί, αφού παραμένει κάτοικος Μονακό, και έτσι ο Ολυμπιακός αναζητεί αλλού την λύση του, έχοντας πλέον αργοπορήσει πολύ.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate