Aυτό είναι το deadline για τη μεταγραφή του Ναν – Τι έχει ζητήσει ο Αμερικανός – Όλα τα δεδομένα

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Aυτό είναι το deadline για τη μεταγραφή του Ναν – Τι έχει ζητήσει ο Αμερικανός – Όλα τα δεδομένα

Aυτό είναι το deadline για τη μεταγραφή του Ναν – Τι έχει ζητήσει ο Αμερικανός – Όλα τα δεδομένα
🔴 Το ΝΒΑ, ο Κέντρικ Ναν και ο Ολυμπιακός που... χτενίζει την αγορά για έναν παίκτη με σουτ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το… σίριαλ με την απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ στον Ολυμπιακό καλά κρατεί. Η περιορισμένη αγορά δεν ήταν από την αρχή της σεζόν σύμμαχος με τους Ερυθρόλευκους, που έπρεπε -και πρέπει- να κάνουν υπομονή για να βρουν έναν παίκτη που να μπορεί να ταιριάξει στα θέλω του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αρχικά ήταν ο Σβι Μίχαϊλιουκ και στη συνέχεια ακολούθησε η περιπέτεια με τον Μάικ Τζέιμς, που όπως όλα δείχνουν θα μείνει στη Μονακό αφού η ομάδα δεν μοιάζει διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει. Ειδικά μετά τον τραυματισμό του Τζόρνταν Λόιντ.

Ενδιάμεσα είχε προκύψει το θέμα του Κέντρικ Ναν. Μια περίπτωση που ίσως ήταν και είναι η πιο χειροπιαστή από όλες. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όμως η περίπτωσή διαθέτει ορισμένες βασικές παραμέτρους που είναι καθοριστικές ώστε να προκύψει το deal.

🔴 Η προτεραιότητα του Ναν και ο Ολυμπιακός

Τα δεδομένα για τον Ναν είναι αρκετά απλά. Ο 28χρονος έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ. Δεν είναι έκπληξη αυτό μιας και δεν είναι εύκολο ένας παίκτης θα αφήσει έτσι απλά την προσπάθεια για να συνεχίσει στον μαγικό κόσμο. Θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να βρει ένα εγγυημένο συμβόλαιο.

Αυτή μοιάζει να είναι η μόνη προϋπόθεση. Το θέμα είναι αν θα βρεθεί κάποια ομάδα για να του το προσφέρει. Και όσο αυτό δεν συμβαίνει ο Ολυμπιακός θα ελπίζει. Ο Ναν έχει ζητήσει προθεσμία έως τα τέλη Αυγούστου για να διεκδικήσει ό,τι μπορεί.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τίποτα επίσημο φυσικά, όμως οι Πειραιώτες θα έχουν το πάνω χέρι στην περίπτωση που πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ωκεανού.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν μένει μόνο στο «περίμενε» του Ναν, αλλά έχει φροντίσει να μένει ενεργός στην αγορά και να ψάχνει για οποιαδήποτε περίπτωση μπορεί να δώσει λύσεις στον Μπαρτζώκα, στην περίπτωση που ο Αμερικανός βρει τελικά κάποια ομάδα στο ΝΒΑ. Προς το παρόν λοιπόν μόνο υπομονή μπορούν να κάνουν στον Πειραιά και να περιμένουν τις εξελίξεις για να γνωρίζουν πως θα κινηθούν στη συνέχεια.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate