Αλλαγή σειράς: Πιθανή «τράμπα» στα ματς Ολυμπιακού και Ατρομήτου!

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Αλλαγή σειράς: Πιθανή «τράμπα» στα ματς Ολυμπιακού και Ατρομήτου!

Αλλαγή σειράς: Πιθανή «τράμπα» στα ματς Ολυμπιακού και Ατρομήτου!
🔴 Σε αλλαγή σειράς των ματς Ολυμπιακού και Ατρομήτου -με το παιχνίδι του πρώτου γύρου να διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης»- είναι πιθανό να προχωρήσει η Λίγκα, λόγω των έργων στο γήπεδο των «κυανόλευκων». 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε πιθανή αλλαγή σειράς στις αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Ατρομήτου, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η Super League.

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τους Πειραιώτες στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ωστόσο, το γήπεδό τους δεν θα είναι έτοιμο, λόγω της ολικής ανακατασκευής που έχει πραγματοποιηθεί στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.
🔴 Ο Ατρόμητος έψαξε για εναλλακτική επιλογή που να πληροί τα κριτήρια (εγκαταστάσεις VAR κτλ). Όμως, η μόνη διαθέσιμη ήταν εκείνη του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Βόλο. Κάτι που δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση επιθυμητό στο Περιστέρι για πολλούς λόγους.

Ως εκ τούτου, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα στη διοργανώτρια Αρχή για αλλαγή της σειράς στα ματς τους «ερυθρόλευκους», ώστε το παιχνίδι του πρώτου γύρου να διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εκείνο του δεύτερου στο Περιστέρι. Κάτι που το πιο πιθανό είναι να γίνει και δεκτό.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate