Αποκάλυψη Ιωάννου για Τζέιμς - Γι’ αυτό δεν ήρθε Ολυμπιακό, τι έγινε με Αγγελόπουλους - Ο Νο1 στόχος!

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Αποκάλυψη Ιωάννου για Τζέιμς - Γι’ αυτό δεν ήρθε Ολυμπιακό, τι έγινε με Αγγελόπουλους - Ο Νο1 στόχος!

Αποκάλυψη Ιωάννου για Τζέιμς - Γι’ αυτό δεν ήρθε Ολυμπιακό, τι έγινε με Αγγελόπουλους - Ο νέος Νο1 στόχος!
🔴 Η εντολή Ριμπολόβλεφ που "τίναξε" τη μεταγραφή στον αέρα. Πώς έκλεισε το σήριαλ με τον Αμερικανό γκαρντ, γιατί δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και ο λόγος που οι Πειραιώτες δεν ολοκλήρωσαν μία σπουδαία κίνηση....
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τέλος στο σήριαλ Μάικ Τζέιμς οριστικά φαίνεται πως έχουμε μετά και την τοποθέτηση του ίδιου.

Το γεγονός ότι εξέταζε τις επιλογές του μέχρι που η Μονακό του ξεκαθάρισε πως μένει στην ομάδα υποστήριξε στο podcast του «basketnews» ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος φέρεται να συζητούσε με τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου σχολιάζοντας το θέμα στην ΕΡΑ Σπορ, συμπλήρωσε ότι το σήριαλ ολοκληρώθηκε, αφού ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έδωσε εντολή να μην πωληθεί!
🔴 Μάλιστα, πριν δώσει σήμερα τη συνέντευξη ο Τζέιμς, υπήρξε επικοινωνία του Σάσα Ομπράντοβιτς με τον ατζέντη του παίκτη, σχετικά με τον ρόλο που θα έχει τη νέα σεζόν.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ πρόσθεσε ότι για να έφευγε ο Αμερικανός από τη Μονακό, θα έπρεπε να δωθεί ένα μεγάλο μπάι-άουτ (αφού είχε και συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ) και ο Ολυμπιακός δεν ήταν διατεθειμένος να πληρώσει.

Πλέον οι Πειραιώτες προχωρούν στο Plan B, που είναι ο Κέντρικ Ναν. Η πρότασή τους στον Αμερικανό δεν απενεργοποιήθιηκε και παραμένει στο τραπέζει εδώ κι έναν μήνα. Από πλευράς του έχει ζητηθεί να εξαντληθεί τουλάχιστον ο Αύγουστος, ώστε να περιμένει κάποια πρόταση από το NBA. Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τον περιμένει, κοιτώντας όμως την αγορά σε περίπτωση που προκύψει κάτι διαφορετικό και ταιριάζει στα «θέλω» του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate