Απόφαση Μαρινάκη για Φορτούνη - Άμεσα η συνάντηση

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Απόφαση Μαρινάκη για Φορτούνη - Άμεσα η συνάντηση

Απόφαση Μαρινάκη για Φορτούνη - Άμεσα η συνάντηση
🔴 Φούντωσαν οι φήμες πως οι Άραβες έχουν έρθει με μία τεράστια πρόταση για τον Έλληνα άσο! 
Διαβάστε παρακάτω... 🔴
Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να κρατήσει τον Κώστα Φορτούνη στο ρόστερ της ομάδας και για αυτό τον λόγο ετοιμάζεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες θα προσφέρουν στον διεθνή μεσοεπιθετικό νέο συμβόλαιο, με αυξημένες απολαβές. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αλ Ουέχντα, η οποία του προσφέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ, για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση, πως υπολογίζει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για τη φετινή σεζόν και εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, με τους Πειραιώτες να εμφανίζονται αισιόδοξοι, για συμφωνία των δυο πλευρών.

🔴  Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate