Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, πωλείται στη Μίλαν με 25 εκατ. και συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, πωλείται στη Μίλαν με 25 εκατ. και συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Το «ναι» του Ιρανού επιθετικού, όμως, δεν είναι αρκετό. Για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να το πει και η Πόρτο, με την οποία δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο. Οι Πορτογάλοι έχουν κοστολογήσει στα 25 εκατ. ευρώ τον παίκτη και δεν πέφτουν, τουλάχιστον προς το παρόν, οπότε θα ανέβει η Μίλαν. Από τα 15 εκατ. ευρώ που ήταν έτοιμη να προσφέρει, θα κάνει τελικά πρόταση για 15+3 εκατ. ευρώ. Υπάρχει, δηλαδή, διαφορά με τους Δράκους, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα. Θα πρέπει, δηλαδή, να κατέβουν λίγο και αυτοί, με δεδομένο ότι ο Ταρεμί έχει συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο ακόμη.
🔴 Ποιος θυμάται πριν χρόνια πως αποτέλεσε βασικό μεταγραφικό στόχο των ελληνικών ομάδων και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, είχε συμφωνήσει κιόλας να έρθει στη χώρα μας 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι Ροσονέρι ψάχνουν έναν επιθετικό για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφική καμπάνια, στην οποία ήταν η πιο δραστήρια ομάδα της Serie A. Και αυτή που ξόδεψε τα περισσότερα, κατ’ επέκταση.
 
Η Μίλαν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μεχντί Ταρεμί και ανεβάζει την πρότασή της προς την Πόρτο, με την οποία πάντως υπάρχει διαφορά. 
 
Οι Ροσονέρι ψάχνουν έναν επιθετικό για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφική καμπάνια, στην οποία ήταν η πιο δραστήρια ομάδα της Serie A. Και αυτή που ξόδεψε τα περισσότερα, κατ’ επέκταση. Οι Μιλανέζοι έχουν αποκτήσει εννιά ποδοσφαιριστές ως τώρα και ψάχνουν τον 10ο, με το φαβορί να είναι ο Ιρανός φορ των Δράκων. Αυτό έλεγαν τα ρεπορτάζ πριν λίγα 24ωρα, αυτό λένε και σήμερα (28/8), με τη Μίλαν να θέλει τον Ταρεμί για να κλείσει τις μεταγραφές της. Και ένα πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει, υπό την έννοια πως με τον ίδιο υπάρχει συμφωνία. Μια συμφωνία που προβλέπει ότι ο 31χρονος φορ θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2026 με ετήσιες απολαβές 3+1 εκατ. ευρώ.
🔴 Το «ναι» του Ιρανού επιθετικού, όμως, δεν είναι αρκετό. Για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να το πει και η Πόρτο, με την οποία δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο. Οι Πορτογάλοι έχουν κοστολογήσει στα 25 εκατ. ευρώ τον παίκτη και δεν πέφτουν, τουλάχιστον προς το παρόν, οπότε θα ανέβει η Μίλαν. Από τα 15 εκατ. ευρώ που ήταν έτοιμη να προσφέρει, θα κάνει τελικά πρόταση για 15+3 εκατ. ευρώ. Υπάρχει, δηλαδή, διαφορά με τους Δράκους, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα. Θα πρέπει, δηλαδή, να κατέβουν λίγο και αυτοί, με δεδομένο ότι ο Ταρεμί έχει συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο ακόμη.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate