Σκάει πρόβλημα με Φορτούνη και Μαντί - Πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Σκάει πρόβλημα με Φορτούνη και Μαντί - Πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

Σκάει πρόβλημα με Φορτούνη και Μαντί - Πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός
🔴 Τι συμβαίνει με τους Άραβες και τον Έλληνα άσο και η έντονη φημολογία για τον Μαντί. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το ενδιαφέρον που προέκυψε για τον Κώστα Φορτούνη από τη Σαουδική Αραβία, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπήρχαν φήμες πως ομάδες από την Αραβία ενδιαφέρονται για τον Φορτούνη, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό. Τον Φορτούνη μπορούν να τον πάρουν ως ελεύθερο στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι ατζέντηδες δεν προετοιμάζουν κάποιες κινήσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πέρυσι τέτοια εποχή ο Φορτούνης αποδέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για δύο χρόνια με τα ίδια χρήματα που ήταν να πάρει για έναν χρόνο. Είναι δύο ομάδες που ακούγονται. Οποιαδήποτε εξέλιξη μπορεί να υπάρξει στο συγκεκριμένο θέμα, θα γίνει μετά τα παιχνίδια με την Γκενκ. Είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς, από τα κομβικά παιχνίδια της ομάδας στην Ευρώπη», πρόσθεσε.
🔴 Και συνέχισε, λέγοντας: «Αν όντως έρθει πρόταση, θα πρέπει να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό. Μπορεί, όμως, να γίνει πρόταση για ανανέωση στον Φορτούνη, για να παραμείνει στην ομάδα. Αν δεν έρθει πρόταση και δεν πουληθεί ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος μένει ελεύθερος του χρόνου το καλοκαίρι. Έτσι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, για να μην χαθεί ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, και είναι βασικοί τώρα με τον Μαρτίνεθ». 

Ακούστε παρακάτω τα όσα ανέφερε:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate