Ανακοινώθηκε ο "'Άγγλος" Σιώπης - Ομάδα έκπληξη! (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Ανακοινώθηκε ο "'Άγγλος" Σιώπης - Ομάδα έκπληξη! (ΦΩΤΟ)

Ανακοινώθηκε ο "'Άγγλος" Σιώπης - Ομάδα έκπληξη! (ΦΩΤΟ)
🔴 Ο Έλληνας άσος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά την αποδέσμευσή του από την Τράμπζονσπορ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη ανακοίνωσε η Κάρντιφ. Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από την Τράμπζονσπορ, ο διεθνής Έλληνας μέσος βρήκε τη νέα ομάδα της καριέρας του και πάλι μακριά από την Ελλάδα. Ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιώπη, ο οποίος θα βρει στον Κάρντιφ τον Δημήτρη Γούτα και θα έχει προπονητή τον Ερόλ Μπουλούτ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Αλάνιασπορ. 
🔴 «Κανονικά, ένας παίκτης όπως ο Μανώλης, όταν προσπαθείς να τον πάρεις, δεν μπορείς να τον πάρεις. Είναι πραγματικά δύσκολο να αποκτήσεις έναν τέτοιο παίκτη. Τον έφερα στην Αλάνιασπορ και έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα στην Τραμπζονσπόρ. Όταν είδαμε ότι έγινε διαθέσιμος, επικοινωνήσαμε μαζί του και έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας μαχητής, που θα δουλέψει σκληρά για την ομάδα. Οι οπαδοί θα τον συμπαθήσουν και τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει τις τεχνικές του ικανότητες με την μπάλα» ήταν τα λόγια του Μπουλούτ. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate