Ώρα μηδέν για τον στόπερ στον Ολυμπιακό - Για ποιον πιέζει ο Κορδόν - Τα δεδομένα για επιθετικό

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Ώρα μηδέν για τον στόπερ στον Ολυμπιακό - Για ποιον πιέζει ο Κορδόν - Τα δεδομένα για επιθετικό

Ώρα μηδέν για τον στόπερ στον Ολυμπιακό - Για ποιον πιέζει ο Κορδόν - Τα δεδομένα για επιθετικό (Vid)
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει διακαώς έναν στόπερ ακόμα στο λιμάνι, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει προς το παρόν με αυτούς που έχει εν όψει ευρωπαϊκών προκριματικών. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Την προσθήκη του ενός από τους δύο στόπερ που έχει εισηγηθεί να αποκτηθούν θέλει άμεσα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν αποκλείεται να πάει με την άμυνα που έχει στα χέρια του, στα προκριματικά του Europa League.

Η "ερυθρόλευκη" διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει τον "εκλεκτό" στο λιμάνι, εντούτοις τα διάφορα ονόματα που γράφονται, όπως αυτά των Χοσέ Λουίς Παλομίνο και Μαρκ Μπάρτρα, έχουν μείνει... στάσιμα, καθώς αμφότεροι φαίνεται να ψάχνουν πρόταση από κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα.

Από την μεριά του ο Ολυμπιακός πιέζει την Αλμερία για την μεταγραφή του Σρτζαν Μπάμπιτς, προσφέροντας τρία εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι απαιτήσεις των Ισπανών ανέρχονται στα 6-7 εκατομμύρια, κάτι που δυσκολεύει αφάνταστα την περίπτωσή του.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο Μαρτίνεθ να πάει με αυτούς που έχει στα χέρια του για το κέντρο της άμυνας, αν δεν έρθει κάποιος παίκτης μέχρι τα προκριματικά, με τον Μπα να έχει ένα σαφές προβάδισμα για τη μία θέση, ενώ Ντόη, Ρέτσος και Μπαγκαλιάνης θα παλέψουν για την άλλη. Ο Σισέ παραμένει στην Αθήνα και ψάχνει πρόταση, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο για τον Σενεγαλέζο.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώ

Σέντερ φορ: Σε περίοπτη θέση, αλλά δύσκολο του Ράφα Μιρ - Πιέζει για Αντρέ, "σκέψεις" για Ελ Αραμπί

Όσον αφορά στο θέμα του επιθετικού, ο Ολυμπιακός έχει σε περίοπτη θέση στη λίστα του τον Ράφα Μιρ της Σεβίλλης, όμως έχει και μεγάλο ανταγωνισμό για τον ποδοσφαιριστή, που στα 26 του χρόνια μοιάζει πολύ δύσκολο να αποχώρήσει από την La Liga, όπου έχει αρκετούς ενδιαφερόμενους.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες πιέζουν την Βαλένθια για τον Μάρκος Αντρέ, αλλά οι "νυχτερίδες" καθυστερούν το όλο θέμα, θέλοντας να αποκομίσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για τον Βραζιλιάνο, ενώ την ίδια ώρα ο Μαρτίνεθ αισθάνεται μια κάποια ασφάλεια, αφού η καλή αγωνιστική κατάσταση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δίνει χρόνο για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις στην επίθεση, χωρίς λάθη.

ματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate