Στέλνουν παίκτη της Σάντος στον Ολυμπιακό

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Στέλνουν παίκτη της Σάντος στον Ολυμπιακό

Στέλνουν παίκτη της Σάντος στον Ολυμπιακό
Ένα ακόμα όνομα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού με τους Βραζιλιάνους να τονίζουν πως εξετάζει την περίπτωση του δεξιού μπακ της Σάντος, Ζοάο Λούκας.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Παίκτες έρχονται, παίκτες θα φύγουν και από τον Ολυμπιακό και όσο το ρόστερ μένει ανοικτό τόσο πληθαίνουν και τα δημοσιεύματα με διάφορα μεταγραφικά σενάρια. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του δεξιού μπακ της Σάντος, Ζοάο Λούκας.

Μια περίπτωση που είναι δύσκολο να έχει βάση καθώς ο Ολυμπιακός για τη συγκεκριμένη θέση έχει τόσο τον Ροντινέι, όσο και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Κίνι.

Σύμφωνα με το «SFC Peixe», ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του 25χρονου δεξιού μπακ και είναι πιθανό να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, με τον Ζοάο Λούκας να δεσμεύεται για δύο χρόνια ακόμα με τη Σάντος, η οποία τον είχε αποκτήσει από την Κουιάμπα τον περασμένο Γενάρη αντί 1,1 εκατ. ευρώ.


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate