Ο Ιμπόρα, οι άλλοι Ισπανοί και τα βασικά πλάνα του Μαρτίνεθ

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Ο Ιμπόρα, οι άλλοι Ισπανοί και τα βασικά πλάνα του Μαρτίνεθ

Ο Ιμπόρα, οι άλλοι Ισπανοί και τα βασικά πλάνα του Μαρτίνεθ
Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του σε αυτή τη φάση τρεις Ισπανούς ποδοσφαιριστές με τον αριθμό βέβαια αυτόν να έχει πιθανότητες να αυξηθεί. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός έχει ισπανικό τεχνικό επιτελείο αλλά οι Ισπανοί δεν είναι οι περισσότεροι στο υπάρχον δυναμικό του. Ίσως βέβαια γίνουν περισσότεροι προσεχώς.

Σε αυτή τη φάση σε μία αποστολή με 25 παίκτες στον Ολυμπιακό οι Ισπανοί είναι μόνο τρεις. Σε αυτούς έχουμε δηλαδή τον Ιμπόρα, τον Κίνι αλλά και τον Μπιέλ. Πορτογάλοι είναι οι Πέπε, Καρβάλιο αλλά και ο Ρέαμπτσιουκ (έχει πορτογαλικό διαβατήριο καθώς εάν και Μολδαβός είναι από πολύ μικρός στη χώρα και μιλά και τη γλώσσα).

Υπάρχουν 12 Έλληνες τον αριθμό, ένας Κορεάτης διεθνής αλλά και μουντιαλικός, ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ένας Κοσοβάρος, ο Μπουτούτσι και ένας Δανός, ο Ζινκερνάγκελ. Ο Αραμπί είναι Μαροκινός με γαλλικό διαβατήριο και οι Ροντινέϊ και Ραμόν Βραζιλιάνοι. Είναι φυσικά και ο Σενεγαλέζος διεθνής, Ουσεϊνού Μπα.

Από τους Ιμπόρα, Κίνι και Μπιέλ λοιπόν σε αυτή τη φάση κυρίως για βασικοί υπολογίζονται οι δύο από τον Μαρτίνεθ και το επιτελείο του. Ο αμυντικός χαφ Ιμπόρα και ο Μπιέλ που παίζει ως επί το πλείστον εξτρέμ. Για τον Μπιέλ βέβαια - που δεν είναι τόσο σταθερός στην προετοιμασία παρά τις ικανότητες και τη δεδομένη ποιότητά του - υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό ενώ ο Βιθέντε Ιμπόρα είναι νέα προσθήκη.

Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει και άλλους Ισπανούς ή ισπανόφωνους παίκτες. Και αυτό διότι λόγω Κορδόν και Μαρτίνεθ η μεταγραφική 'βάση' του είναι κυρίως εκεί. Εξάλλου υπάρχουν στο μεταγραφικό του πλάνο παίκτες όπως οι Μπάρτρα και Μιρ.

@Photo credits: INTIME
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate