Παίκτη από τη λίστα Γιοβάνοβιτς κλέβει ο Ολυμπιακός - Aggressive μέσος με ποιότητα - Κόστιζε 25 εκατ.! (Vid)

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Παίκτη από τη λίστα Γιοβάνοβιτς κλέβει ο Ολυμπιακός - Aggressive μέσος με ποιότητα - Κόστιζε 25 εκατ.! (Vid)

Παίκτη από τη λίστα Γιοβάνοβιτς κλέβει ο Ολυμπιακός - Aggressive μέσος με ποιότητα - Κόστιζε 25 εκατ.! (Vid)
Αγωνίζεται τόσο ως 8άρι όσο και ως 6άρι, οι λόγοι που ξεχωρίζει. Μία εξαιρετική περίπτωση χαφ, που απασχόλησε πολύ σοβαρά και τον Παναθηναϊκό, εξετάζουν τα τελευταία 24ωρα στο Λιμάνι οι Κορδόν και Μαρτίνεθ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι Εμβιλά, Σαμασέκου αποχώρησαν, ο Κασάμι έμεινε ελεύθερος και το μέλλον του Μπουχαλάκη κάθε άλλο παρά βέβαιο θεωρείται στον Ολυμπιακό. Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να καταλάβει κανείς ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθούν στο κέντρο, ποσοτικά αλλά κυρίως ποιοτικά.

Ένα από τα δυνατά ονόματα που «παίζουν» το τελευταίο διάστημα για Ελλάδα είναι αυτό του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, αφού ο μέσος της Χετάφε ακούστηκε αρχικά για τον Παναθηναϊκό, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε και νεότερα ρεπορτάζ θέλουν και τον Ολυμπιακό να τσεκάρει την περίπτωσή του.

Ο Σέρβος μέσος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με τη Χετάφε, κάτι που σημαίνει πως αν η ισπανική ομάδα θέλει να τον πουλήσει, θα πρέπει να το κάνει τώρα. Ειδάλλως ρισκάρει να τον χάσει δίχως οικονομικό αντίτιμο, καθώς στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου.

Ο Μαξίμοβιτς αποτελεί ένα από τα «καυτά» ονόματα της αγοράς, κάτι απόλυτα λογικό αν εξετάσουμε το συνολικό πακέτο του. Πρόκειται για έναν παίκτη σε εξαιρετική ηλικία (28 ετών), που έχει ήδη παίξει 7 χρόνια στη La Liga (μία σεζόν με Βαλένθια και έξι με Χετάφε), ενώ μετρά 44 συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 6.000.000 ευρώ, ενώ πριν τρία χρόνια είχε πιάσει «ταβάνι» στα 25 εκατομμύρια!

Οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν γνωρίζουν πολύ καλά την ισπανική αγορά, συνεπώς ο Σέρβος διεθνής δεν τους είναι άγνωστος. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είναι τέτοια που θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντι-Εμβιλά στο ρόστερ των Πειραιωτών. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 8άρι όσο και ως 6άρι, ενώ διακρίνεται για το δυναμικό στυλ παιχνιδιού του. Είναι ένας aggressive μέσος με τρεξίματα, που όμως παράλληλα διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και δεν χάνει εύκολα την μπάλα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαξίμοβιτς θα αποτελούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική προσθήκη στον άξονα του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν όντως αμφότεροι οι «Αιώνιοι» θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, γεννώντας ένα ακόμα μεταγραφικό ντέρμπι…
 
Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα του παίκτη: 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate