Ολυμπιακός: Η πρόταση για Μπάμπιτς και οι σύμμαχοι

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Ολυμπιακός: Η πρόταση για Μπάμπιτς και οι σύμμαχοι

Ολυμπιακός: Η πρόταση για Μπάμπιτς και οι σύμμαχοι
Τρέχει ο Ολυμπιακός στα μεταγραφικά. Ο Αντόνιο Κορδόν προσπαθεί να πείσει την Αλμερία για τον Σρτζαν Μπάμπιτς.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το όνομα του Σρτζαν Μπάμπιτς δεν είναι καινούργιο. Ο Ολυμπιακός και ο Αντόνιο Κορδόν τον έχουν στη λίστα τους εδώ και καιρό. Και ο αθλητικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων προσπαθεί μέρες τώρα να μπορέσει να δημιουργήσει τις συνθήκες, ώστε η μεταγραφή να μπορέσει να γίνει. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν φροντίσει να πάρουν με το μέρος τους τουλάχιστον την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Κατ’ αρχάς, επιβεβαιώνεται από την Ισπανία πως ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς Σέρβου κεντρικού αμυντικού. Επιβεβαιώνεται επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής είναι προς πώληση από την Αλμερία, καθώς χρειάζεται ρευστότητα στα ταμεία της. Αλλά αυτή τη στιγμή τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης δεν είναι… απλά. Καθώς οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας, αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τα 6.000.000 €.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση της ισπανικής ομάδας, απέρριψε επίσημη πρόταση της Χετάφε για τον 27χρονο στόπερ, η οποία αφορούσε άμεση αγορά με 4.000.000 ευρώ, αλλά και επιπλέον 2.000.000 σε μπόνους, επίτευξης στόχων. Με την ομάδα του να την απορρίπτει ασυζητητί.

Από την Ισπανία προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις συζητήσεις με την Αλμερία, με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 3.000.000 €, το οποίο δεν ικανοποιεί σε αυτή τη φάση την ομάδα του Βιθέντε Μορένο. Εντούτοις, όλα δείχνουν ότι θα γίνει και νέα προσπάθεια. Καθώς στην υπόθεση έχει εμπλακεί ενεργά και η εταιρεία που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή και η οποία εμφανίζεται να είναι θετικά διακείμενο προς την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ο Μπάμπιτς έχει τα στοιχεία που θέλει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι ψηλός, αριστεροπόδαρος, με καλή επαφή με την μπάλα, έχει ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια (σ.σ. έγινε εκ των αρχηγών μέσα σε μόλις δύο χρόνια) και για αυτόν τον λόγο κρίνεται ότι αξίζει να γίνει προσπάθεια για την απόκτησή του. Παρά το γεγονός ότι η μεταγραφή δεν είναι διόλου εύκολη. Ούτε φθηνή.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε κάτι που το αποκάλυψε και ο Αντόνιο Κορδόν πριν από λίγες ημέρες. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ενεργός στη μεταγραφική αγορά. Μιλάει με πολλούς ποδοσφαιριστές και ομάδες και προσπαθεί να κλείσει άμεσα. Κάτι που δεν αποκλείεται και να συμβεί. Άμεσα…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate