Νικολακόπουλος: Όλα τα τελευταία νέα των μεταγραφικων! (Audio)

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Νικολακόπουλος: Όλα τα τελευταία νέα των μεταγραφικων! (Audio)

Νικολακόπουλος: Όλα τα τελευταία νέα των μεταγραφικων! (Audio)
Τα τελευταία μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Για τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.
 
Αναφερόμενος στο θέμα του σέντερ φορ, είπε πως όπως αποδεικνύεται, η μεταγραφή του Μάρκους Αντρέ είναι πιο δύσκολη απ’ ό,τι φάνταζε αρχικά, με την Αλαβές να έχει κάνει μεγαλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό, για τον οποίο ούτως ή άλλως δεν είναι πρώτος στόχος για την επίθεση ο Βραζιλιάνος – χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν διακοπεί οι συζητήσεις με τη Βαλένθια, καθώς ο Αντρέ είναι όντως ψηλά στη λίστα.
 
Ο ρεπόρτερ εξήγησε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι Νο1 ή, τέλος πάντων, μέσα στους πρώτους υποψηφίους, είναι ο Ράφα Μιρ της Σεβίλλης.

Για το θέμα του στόπερ, είπε πως ο Αργεντινός Παλομίνο της Αταλάντα είναι ακριβώς το στιλ που ζήτησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δηλαδή έμπειρος, με ηγετικά χαρακτηριστικά, ποιότητα και αριστεροπόδαρος. Τον παίκτη πάντως θέλει και η Κάλιαρι.

Αναφέρθηκε ακόμα στις πληροφορίες από τη Γαλλία περί διάθεσης της Ναντ να προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ρέαμπτσιουκ, λέγοντας πως η ενδεχόμενο μεταγραφή του είναι κι ένας από τους λόγους της απόκτησης του Κίνι – ώστε να υπάρχει μια λύση ασφάλειας,

Τέλος, είπε ότι ο Καρβάλιο έχει μέχρι τώρα... κερδίσει τον Μαρτίνεθ, κάτι που δεν συμβαίνει με τον Ζινκερνάγκελ, που πάντως έχει προτάσεις από Κλαμπ Μπριζ και Τράμπζονσπορ. 
 
Ακούστε παρακάτω τα όσα είπε:  
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate