Ενδιαφέρον από Ισπανία για... ξεχασμένο παίκτη του Ολυμπιακού

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ενδιαφέρον από Ισπανία για... ξεχασμένο παίκτη του Ολυμπιακού

Ενδιαφέρον από Ισπανία για... ξεχασμένο παίκτη του Ολυμπιακού
Ο έμπειρος άσος βρίσκεται στα... ραντάρ της ισπανικής ομάδας αλλά θα ήθελε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μία από τις περίπτωσεις που φαίνεται ότι δεν θα είναι στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το ρόστερ του Ολυμπιακού, είναι ο Πέπε Ροντρίγκες.

Ο Πορτογάλος χαφ πήρε χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες χωρίς να τις αξιοποιήσει με αποτέλεσμα να είναι στην κορυφή της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που θα «κοπούν» από τους Πειραιώτες.

Ο 26χρονος χαφ έκανε αρκετά καλό εξάμηνο με την Καρταχένα την περασμένη σεζόν και έτσι έχει ένα καλό όνομα στην Ισπανία. Σύμφωνα με το «pucelafichajes», ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι στη λίστα της Βαγιαδολίδ για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο ισπανικός σύλλογος θα ήθελε να αποκτήσει ως δανεικό τον Πέπε, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει ο παίκτης να ανανεώσει πρώτα με τον Ολυμπιακό καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate