Διπλή επένδυση από Ολυμπιακό στην Ελλάδα - Υπέγραψε στόπερ... θηρίο - Στο Λιμάνι και χαφ "εγκέφαλος"!

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Διπλή επένδυση από Ολυμπιακό στην Ελλάδα - Υπέγραψε στόπερ... θηρίο - Στο Λιμάνι και χαφ "εγκέφαλος"!

Διπλή επένδυση από Ολυμπιακό στην Ελλάδα - Υπέγραψε στόπερ... θηρίο - Στο Λιμάνι και χαφ "εγκέφαλος"!
"Διαβάζει καλά το παιχνίδι και μοιράζει σωστά την μπάλα". Οι Πειραιώτες προχώρησαν σε δύο προσθήκες για το μέλλον, παίκτες που έρχονται για τη δεύτερη ομάδα, ώστε να δουλευτούν σωστά και να βοηθήσουν αργότερα. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Στο Λιμάνι αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους οι δύο παίκτες του Άρη, Τανούλης και Σγούρος, καθώς η συμφωνία των δύο ομάδων έχει επιτευχθεί από πέρυσι.

Από την 1η Ιουλίου ανήκουν στον Ολυμπιακό β΄ και μαζέψαμε πληροφορίες για τους δύο παίκτες από τον πλέον αρμόδιο, τον Κώστα Καζάνα, που ήταν προπονητής του στα τμήματα υποδομής του Άρη.

"Ο Τανούλης είναι παίκτης καλός στο ψηλό παιχνίδι λόγω ύψους, τον βοηθάει πολύ το ύψος του (σ.σ. παρότι δεν φτάνει στο μπόι του μεγάλου του αδερφού 2,10μ. που επίσης ήρθε στο Λιμάνι από τον Προμηθέα, είναι πολύ ψηλός για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, με ύψος 1,90μ.), έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στα δύο χρόνια που κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Τον βοήθησε πολύ η ακαδημία, κλήθηκε και στις εθνικές ομάδες", ανέφερε αρχικά ο Κ. Καζάνας και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Είναι πολύ δυνατός, καλός ψηλά, επίσης έχει βελτιωθεί στο διάβασμα του παιχνιδιού και το χτίσιμο από πίσω".

Ποιες είναι οι θέσεις που μπορεί να προσφέρει;

"Είναι κεντρικός αμυντικός, δεν παίζει σε άλλη θέση λόγω του ύψους του".

Τι χρειάζεται να βελτιώσει στο παιχνίδι του;Σίγουρα χρειάζεται να βελτιωθεί λίγο τεχνικοτακτικά αλλά είναι σίγουρο ότι πηγαίνει σε ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και, άρα, θα δουλευτεί".

Για τον Σγούρο;

"Είναι παίκτης που παίζει αμυντικό χαφ, διαβάζει καλά το παιχνίδι και πασάρει σωστά, νομίζω ότι είναι προσαρμοστικός και μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό εργαλείο στον χώρο του κέντρου".

Οι αδυναμίες του;

"Αδυναμίες σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσει το σώμα του, και με τη σωματοδομή και με τη δύναμη. Πρέπει να βελτιωθούν παντού και οι δύο. Τους λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός γιατί το ποδόσφαιρο της ακαδημίας με το ανδρικό είναι διαφορετικό".

Μπορούν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού;

"Στον Ολυμπιακό θα είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν άμεσα στην πρώτη ομάδα, γιατί η πρώτη ομάδα του χρειάζεται πολύ μεγάλη ποιότητα. Ενώ υπάρχει και μεγάλη πίεση γιατί η ομάδα θέλει παίκτες για να μπουν και να κερδίσουν άμεσα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμοι για να εξυπηρετήσουν μια τέτοια κατάσταση. Αλλά αν δείξουν επιμονή και  υπομονή μαζί τους, αν τους δουλέψουν, θα τα καταφέρουν".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate